Când va fi inaugurat noul Patinoar din Berceni?

Berceni

Vești noi despre stadiul lucrărilor la Patinoarul Berceni, primul complex competițional de acest fel construit în București după 1989: în acest an va avea loc inaugurarea și darea în folosință!

Informația vine chiar de la primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

“În vara aceasta vom avea gata patinoarul, garantez pentru acest lucru. Constructorul mi-a spus că până la sfârșitul lunii iunie patinoarul va fi funcțional și sunt nerăbdător să văd primul meci de hochei care se desfășoară în Berceni. Așteptăm lucru acesta de aproape doi ani de zile și este pe cale să se întâmple”, a declarat edilul într-o postare pe Facebook.

Vă reamintim că lucrările la Patinoarul Berceni Arena au demarat în a doua aparte a anului 2022, iar edificiul va dispune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spații administrative, locuri de parcare și spații de relaxare amenajate în așa fel încât părinții, care își înscriu copiii la activități sportive, să îi poată urmări la antrenamente.

“Conceptul pe care l-am implementat, vis-a-vis de versatilitatea pe care suprafața de joc o are, permite și organizarea altor competiții, și nu numai atât, putem face și concerte, sala având multiple funcționalități”, a mai declarat Daniel Băluță.

Stadiul lucrărilor în acest moment:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + 11 =