Nu-i iese din prima, dom’le, nu-i iese. Cine o saboteaza pe Gabriela Firea permanent?

Gabriela Firea

Nu stim daca suntem singurii care am observat asta, dar primaritei Gabriela Firea pare sa nu-i iasa niciun proiect din prima incercare, asa cum ar fi normal si cum te-ai astepta. Din pozitia sa ar trebui sa poata taia si spanzura pentru a pune lucrurile in miscare. Pana acum, insa, am vazut doar incercari de a face ceva asa cum trebuie si cam nimic terminat. In schimb, asistam la iesiri repetate ale edilului in spatiul public, ba cu o declaratie in care ameninta ca reziliaza contracte, ba cu un comunicat in care suntem informati ca “treaba” aia pe care a anuntat-o in urma cu o saptamana nu merge chiar asa cum ar trebui. Cazuri concrete? Pai, sa le luam pe rand.

Pasajul Sudului – santier forever

De Pasajul de la Piata Sudului probabil ca nici nu ar mai trebui sa amintim, dar na, e la noi in sector si este un reper pentru ceea ce spuneam mai sus. Amanarea finalizarii santierului nu este (doar) vina primarului General de acum, iar asta este clar pentru toata lumea.

Da, pasajul a fost deschis partial la sfarsitul lunii trecute dupa termene amanate si rasamanate, negocieri cu constructorii, certuri si balamuc. Dar, santierul va mai exista ceva timp, cel putin pana la sfarsitul lui iulie, daca nu cumva constructorii ii mai dau o data cu flit primarului Gabriela Firea.

Logo-ul Bucurestiului – concurs cu repetitie

Teoretic, ar fi trebui sa fie simplu. Se face un concurs in care oameni creativi si cu talent la grafica propun un logo pentru Capitala. Practic, lucrurile derapeaza chiar la nivel de jurizare a lucrarilor pentru ca nimeni nu s-a obosit sa verifice originalitatea lucrarilor.

Nu reluam povestea, o cunoasteti deja, dar am amintit de ea pentru ca se incadreaza in acelasi sablon: nu a mers din prima, mai incercam o data.

Dezinsectia, cam ineficienta

Cea mai recenta situatie pentru care primarul Capitalei simte nevoie sa iasa din nou public se refera la deratizare si dezinsectia demarate in Bucuresti, la inceputul acestei luni, dar care, nu sunt pe cat de eficiente si-ar dori edilul. Asa ca ieri a convocat un “comandament” pentru intensificarea masurilor de igienizare, dezinsectie si deratizare. Asadar, nici in acest caz lucrurile nu merg asa cum trebuie. Este nevoie de o impulsionare a lucrurilor. Ori cineva nu isi face treaba bine, ori ganganiile si rozatoarele au devenit tare nesimtite…

Probabil ca am putea continua lista asta de lucrari, proiecte etc. a caror punere in aplicare scartaie al naibii de rau, dar ne oprim aici.

Voua cum vi se pare ca stau lucrurile? Noi credem ca exista cineva care o saboteaza pe Gabriela Firea aproape permanent. Asta, ca nu cumva noi, platitorii de taxe, sa ajungem la concluzia ca avem la Capitala cel mai tare manager din cati pot exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 4 =