O artera rutiera importanta va deveni exclusiv pietonala in perioada sarbatorilor pascale

artera

Edilul Capitalei intentioneaza sa interzica traficul rutier, la fiecare sfarsit de saptamana, in perioada sarbatorilor pascale, pe una dintre cele mai importante artere din Bucuresti.

Astfel, Calea Victoriei ar urma sa devina artera pietonala la sfarsit de saptamana, in preajma sarbatorilor pascale, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

”Ne pregatim pentru ca in preajma sarbatorilor pascale Calea Victoriei sa devina cale pietonala”, a spus Firea. Primarul General a mai declarat ca toate vitrinele trebuie sa fie bine amenajate, infrumusetate si ”sa arate asa cum ne place, atunci cand admiram in Europa caile pietonale”.

”Vor fi amenajate scene pentru spectacole. Doar la sfarsitul saptamanii: de vineri seara pana duminică seara, pentru a nu perturba traficul rutier in timpul saptamanii. Este o solicitare din partea bucurestenilor sa fie si o cale pietonala in Capitala si consider ca cea mai potrivită este Calea Victoriei. Dar cum arata acum, nu ar fi potrivita pentru o cale pietonala, deoarece este murdara, neingrijita, neamenajata, cu spatii comerciale care au fost abandonate, care nu mai sunt inchiriate”, a afirmat Gabriela Firea.

Anuntul edilului a fost facut in cadrul ”comandamentului de primavara”, care a avut loc astazi si la care au participat si primarii de sector. Potrivit declaratiilor Gabrielei Firea, Primaria Generala si primariile de sector au demarat in tot Bucurestiul curatarea trotuarelor si a parcurilor, precum si repararea locurilor de joaca pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − two =