Panouri digitale informative pentru 968 de stații de transport public

panouri digitale

Scriam zilele trecute că PMB a decis să doteze stațiile de transport în comun din București cu panouri digitale care vor afișa în timp real informații referitoare la programul de circulație al vehiculelor. Acum este oficial, iar dintr-un comunicat de presă al primăriei Capitalei mai aflăm că panourile vor oferi și informații audio.

968 de stații de transport public din Capitală vor avea panouri digitale pe care vor fi afișate informații în timp real, referitoare la organizarea și programul de circulație al vehiculelor. Datele vor fi furnizate călătorilor atât vizual cât și audio.

Primarul General, Nicușor Dan: ”Am depus o cerere de finanțare prin PNRR, aflată în etapa de evaluare, iar în ședința de consiliu de ieri s-au aprobat modificările necesare solicitate de finanțator pentru aprobarea proiectului.

Valoarea finanțării prin PNRR este de 5,68 milioane de euro fără TVA.

Investițiile vor consta în echipamente (panouri digitale) cu sisteme de susținere, respectiv software de management al panourilor digitale și componente de software pentru conectarea sistemului finanțat la bazele de date existente”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 20 =