Peste 2.200 de amenzi aplicate de Politia Capitalei in acest weekend pentru nerespectarea masurilor antipandemie

amenzi

Peste 2.200 de amenzi contraventionale au fost aplicate, in acest weekend, de catre Politia Capitalei in urma controalelor efectuate pentru verificarea modului in care sunt respectate prevederile legale  privind prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presa al DGPMB, in intervalul 30 octombrie – 01 noiembrie au fost verificate aproximativ 3310 de obiective precum piete agroalimentare, targuri, complexuri comerciale, mari magazine, dar si magazine de cartier si terase. De asemenea au fost efectuate controale in 3160 de mijloace de transport in comun de suprafata, dar si de subteran.

“In cadrul actiunii, au fost legitimate peste 11.600 de persoane, iar in urma verificarilor privind modul in care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, au fost constatate si aplicate peste 2200 de sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 599.000 de lei. Activitatile au beneficiat si de sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Agentiei Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor , Directiei de Sanatate Publica, Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti si Inspectoratului Teritorial de Munca.”, se mai arata in comunicat.

SURSA

CITESTE SI: In sfarsit! Metrorex va suplimenta numarul de jandarmi la metrou si ia in calcul o colaborare cu Politia Locala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 3 =