Piedone poate candida si le cere victimelor Colectiv plata cheltuielilor de judecata, dar se jura ca nu e “nemernic”

Piedone

Stim ca subiectul cadidaturii lui Cristian Popescu Piedone este unul mai mult decat sensibil pentru ambele tabere – atat pentru cei care il sustin pentru ca il percep ca un edil gospodar, cat mai ales pentru cei care il contesta, respectiv rudele si supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv. Dar nu putem si nu vrem sa ocolim un asemenea subiect, chiar daca vom atrage critici si probabil si injuraturi. Scriem acest articol dintr-un motiv simplu: exista lucruri pe lumea asta care ar trebui sa poata impiedica o lege proasta sa primeze in fata eticului, a moralitatii. Dincolo de asta, Cristian Popescu Piedone poate candida la alegerile locale din 5 iunie pentru fotoliul de edil al Sectorului 4, potrivit verdictului dat de catre Judecatoria Sectorului 4, astazi, in jurul orei 15:00, care a respins contestatiile Asociatiei Colectiv pentru Viitor.

Probabil ca prin prisma celor mai recente actiuni ale sale, Cristian Popescu Piedone se plaseaza singur in varful unei piramide care nu are nicio legatura cu moralitatea. Nu doar ca si-a depus candidatura oficiala pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Sectorului 4, ci a facut un gest pe care pana si sustinatorii domniei sale ar trebui sa-l condamne: a cerut in instanta, in cazul judecarii contestatiilor primite pe marginea candidaturii sale,  prin intermediul celor trei avocati, ca supravietuitorii de Colectiv, reclamanti in speta respectiva, sa-i plateasca si cheltuielile de judecata. Demersul halucinant al lui Cristian Popescu Piedone a fost confirmat chiar de catre unul dintre avocatii sai care a declarat, pentru Romania TV, ca daca reclamantii nu vor plati aceste cheltuieli “este optiunea dansilor”, dar atunci se va apela “la o cale separata”. Mai pe romaneste, cei care au contestat candidatura lui Piedone la alegerile locale din 5 iunie, adica parintii ramasi fara copii si supravietuitorii Colectiv vor fi dati in judecata de catre acesta.

(Sursa: Romania TV)

Dar, ca sa vedeti pana unde se poate merge, iata declaratia de pe Facebook a lui Cristian Popescu Piedone care isi contrazice avocatii: “Din cate vad, candidatura mea deranjeaza foarte tare, iar adversarii au inceput deja cu atacurile murdare. Astazi, un domn avocat-politician, fost consilier la Sectorul 4, Aurelian Badulescu, a fost trimis sa ma injure la televizor. Imi pare rau ca nici nu a inceput bine campania si deja s-a ajuns la asa ceva. Este o minciuna sfruntata ca am cerut cheltuieli de judecata rudelor victimelor de la Colectiv! Nu sunt nici nemernic, nici criminal (…)”. Tot ce intelegem de aici este ca ori avocatii au facut demersul de capul lor, ori domnul Piedone minte.

piedone facebook

UPDATE!

petenti plata

Cum ar fi sa avem in Sectorul 4 un primar care se judeca la tribunal cu institutia pe care o conduce?

Va propunem, insa, un alt scenariu: dupa cum v-am anuntat deja, judecatorii i-au dat unda verde lui Popescu Piedone sa candideze. Sa presupunem ca acesta va castiga alegerile pentru Primaria Sectorului 4. In acelasi timp, se va judeca chiar cu institutia al carui sef va fi – dupa cum stiti, Primaria Sectorului 4 l-a actionat pe Cristian Popescu Piedone in instanta pentru prejudicierea imaginii institutiei si ii solicita acestuia despagubiri de o suta de milioane de lei. De asemenea, Primarul Piedone ar putea fi condamnat sa plateasca sa despagubiri victimelor Colectiv care l-au dat in judecata, constituiti ca parte civila in procesul Colectiv. Bucurestiul va deveni astfel, in cazul materializarii unui astfel de scenariu, probabil singurul oras din lume al carui edil de sector se afla in conflict juridic, pe o asemenea speta, cu institutia pe care o conduce. Nu vi se pare o nebunie curata?

7 Comments

 1. miruna

  April 18, 2016 at 9:44 am

  Cum poti afirma ca au inceput adversarii tai politici cu atacuri murdare dupa tot ce ai facut tu? Adica, cu alte cuvinte tu esti un mielusel, care ai facut numai bine cetatenilor si nenorocitii astia de contracandidati iti pun bete in roate ca esti prea iubit de oameni.Si, da, contra a tot ce spui tu esti si nemernic si criminalsi poate ne explici si noua daca zici ca spui adevarul de ce avocatii tai au facut demersuri prin care li se cere victimelor colectiv sa plateasca cheltuielile de judecata? Stim cu totii ca avocatii tai nu puteau face aceste demersuri decat la cerintele tale asa ca nu ne mai prosti

  • Nicolae

   April 18, 2016 at 1:16 pm

   Sincer sa fiu,nu mai inteleg nimic…ba candideaza ba nu mai candideaza…

 2. enervantul

  April 18, 2016 at 11:12 pm

  Şi de ce e vinovat piedone că un imbecil de pirotehnist (cine i-a dat avizul)a dat cu artificii de exterior în clubul cu pereţii capitonaţi cu burete îmbibat cu diluant…eu dacă dau cu artificii în casă (că aşa vrea muşchii mei) şi îmi ia foc casa e vinovat iohannis…Se folsesc de tragedia din colectiv (vorba lui Iohanis – a trebuit să moară oameni ca să cadă guvernul ponta) ptr ca Hoţii să pună mâna pe parcul copiilor –şi să îl facă numai blocuri ….

  • firita ion

   April 19, 2016 at 5:55 pm

   esti deja prost de ce sa te mai prosteasca cineva?
   l-ai intrebat si pe iohanis daca stie ceva?

 3. cristian

  April 19, 2016 at 2:46 pm

  Hai sa nu mai cautam vinovati acolo unde nu sunt. Nu e prima oara cand se folosesc artificii de acest gen in spatii inchise, deci nu a fost vina pirotehnistului , ci a celor care au dat avize de functionare, in special ISU. Iar unul dintre cei care a semnat un astfel de aviz pt acest club a fost Piedone.

 4. radu

  April 20, 2016 at 9:12 am

  Tribunalul Bucuresti a respins candidatura lui Piedone si acum e disperat sa stranga semnaturi ca sa faca contestatie.E incredibil pana unde poate ajunge tupeul acestui om.

 5. barbu.c

  May 14, 2016 at 9:41 am

  specia asta de pterodactil numit piedone,este inebunit sa mai fie si el un sefulet,ceva la primarie sa mai poata invirtii o jmecherie ceva,ca asta a facut tot timpul! nu vede magarul ca fug toti ca dracu de tamie deel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − twelve =