Actualizare platforma online parcari sectorul 4: mai multe parcaje au devenit disponibile de la 1 iulie!

parcaje

Directia Mobilitate Urbana Sector 4 anunta ca, incepand de ieri, 1 iulie 2019, s-au creat locuri noi de parcare de resedinta in cartierul Tineretului si pe strada Huedin. In total, este vorba despre 4 noi parcaje deschise.

Astfel, au fost deschise noile parcaje de resedinta in zonele Caramidarii de Jos, Huedin si Alunisului, potrivit unui anunt publicat pe site-ul DMU sector 4:

S-au creat locuri noi de parcare de resedinta in cartierul Tineretului si pe strada Huedin.

  • Se deschid noile parcaje de resedinta: Caramidarii de Jos (2 parcaje) si Huedin.

Parcajul public Alunisului va fi disponibil in platforma online.

  • Se deschide parcajul public Alunisului in vederea atribuirii locurilor de parcare destinate abonatilor. Pentru a solicita un abonament, va rugam selectati parcajul dorit din lista afisata in coltul stanga-sus al ecranului, apoi selectati un loc disponibil (marcat cu verde). Nu se pot elibera abonamente pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati, locurile destinate incarcarii autovehiculelor electrice si locurile destinate parcarii pe interval orar. In ceea ce priveste parcarea tarifata pe interval orar, aceste parcaje vor fi operationale in curand, intrucat sistemul de control-acces se afla inca in etapa de testare.

Acestea sunt disponibile incepand de luni, 01.07.2019.

Cei de la Moibilitate urbana mai precizeaza ca:

“sistemul informatic va prelua cu prioritate, in oridinea cronologica a depunerilor, SOLICITARILE AFLATE IN ASTEPTARE. Astfel, locurile de parcare preluate de fluxul solicitarilor in asteptare nu vor fi disponibile. Spre exemplu, in zona Tineretului, la cele doua parcaje din Caramidarii de Jos, exista peste 180 de solicitari in asteptare, in vreme ce numarul locurilor noi este de 116. In aceste conditii, in faza initiala, nu vor ramane locuri disponibile (marcate cu verde) decat dupa epuizarea solicitarilor in asteptare (de retinut faptul ca nu toate solicitarile sunt eligibile validarii, termenul in care solicitantul poate opta pentru locul propus de sistemul informatic este de 3 zile, in caz contrar disponibilitatea expira si se trece la urmatoarea solicitare in asteptare, iar cand acestea s-au epuizat locurile ramase devin disponibile).”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 2 =