PMB: masuri de asigurare a protectiei cetatenilor in contextul avertizarilor meteo in vigoare

PMB

Primaria Capitalei (PMB) a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca a dispus Politiei Locale a Municipiului Bucuresti verificarea, in regim de urgenta, a santierelor, pentru punerea in siguranta a utilajelor, verificarea locurilor de joaca, a panourilor publicitare si a copacilor din parcuri, astfel incat sa fie diminuate riscurile producerii unor evenimente neprevazute. Evident ca toata lumea se intreaba de ce masura a fost luata atat de tarziu (asta daca nu cumva cei de la biroul de presa al Primariei Generale au doarmit si au publicat comunicatul de presa pe site-ul institutiei muuult mai tarziu decat trebuia).

In alta ordine de idei, PMB face apel catre proprietarii de terase si restaurante in aer liber sa ia masurile care se impun pentru ca obiectele de mobilier sa nu puna in pericol cetatenii.

“Mentionam ca echipe ale Apa Nova sunt pregatite sa intervina in teren pentru a preintampina acumularile de apa. In ceea ce priveste semafoarele din Capitala, reprezentantii Administratiei Strazilor Bucuresti verifica in teren nu doar buna functionare, ci si siguranta acestora. Totodata, politistii locali, in cooperare cu Brigada Rutiera, vor asigura masuri de fluidizare a traficului.”, potrivit comunicatului de presa.

Pentru semnalarea eventualelor probleme aparute, PMB pune la dispozitia bucurestenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868.

Va reamintim ca meteorologii au emis inca de ieri o atentionare cod galben pentru Bucuresti, care poate include fenomene precum vijelii, frecvente descarcari electrice, grindina, averse torentiale si cantitati insemnate de apa.

Sursa

CITESTE SI: Atentionare cod galben de ploi torentiale si grindina pentru Bucuresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × three =