Politia Locala a aplicat amenzi uriase in Sectorul 4: 153.400 lei este totalul acestora!

conditii speciale de munca

La sfarsitul saptamanii trecute au fost demarate ample controale in pietele agroalimentare din Sectorul 4, asa cum scriam si aici.

Politistii locali au descoperit abateri grave de la practicarea unui comert civilizat, atat in pietele aflate in administrarea Consiliului Local al Sectorului 4 (Piata Progresul si Piata Sudului), cat si in cele private (Piata Norilor si Piata Straduintei).

Impreuna cu echipele Directiei Politiei Locale Sector 4, in piete s-au deplasat si reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului si ai Directiei Sanitare Veterinare, dupa cum informeaza Primaria Sectorului 4 intr-un comunicat de presa.

Au fost constatate nereguli, ce au impus aplicarea de sanctiuni si amenzi, precum: lipsa documentelor de provenienta a marfurilor, lipsa cosurilor de colectare selectiva a gunoiului si cosurilor tip scrumiera, absenta acordului de functionare, nerespectarea conditiilor de depozitare, neexistenta unui numar de cantare egal cu numarul de producatori, neexistenta etichetelor in limba romana, lipsa autorizatiei de functionare. Au fost oprite de la comercializare fructe si legume si au fost confiscate produse din carne si panificatie.

Amenzile totale aplicate in pietele din Sectorul 4 au ajuns la 153.400 lei.

1 Comment

  1. bogdantco

    august 8, 2016 at 3:06 pm

    Mult zgomot pt nimic din total cate contestate cate încasate cu bani la buget

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 − nine =