Politia a retinut un barbat suspectat de furt dintr-un seif al unei firme din sectorul 4

Sectorul 4

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti anunta, printr-un comunicat de presa, ca a retinut pentru cercetari un barbat suspectat de furt dintr-un seif al unei firme din sectorul 4.

Astfel, luni, 27 noiembrie a.c., politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au retinut un barbat in varsta de 50 de ani, banuit de savarsirea unei infractiuni de furt dintr-un seif pe raza sectorului 4.

Ancheta a fost declansata de o plangere penala in care reprezentantul unei firme reclama ca in data de 10.10.2017, persoane necunoscute au sustras dintr-un seif o suma de bani. Politisti din cadrul Sectiei 16 Poliție au demarat investigațiile, iar la data de 27 noiembrie a.c. a fost identificat un barbat in varsta de 50 de ani, banuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul subunitatii pentru audieri“.

CITESTE SI: Jaf armat la o banca de pe Soseaua Giurgiului!

Potrivit comunicatului de presa, in urma cercetarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit ca in data de 10.10.2017, in intervalul orar 11.30-13.30, profitand de faptul ca seiful era neasigurat, banuitul ar fi sustras suma de 5.000 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt cu barbatul in stare retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 − three =