Anunt IMPORTANT RADET: “Suntem pregatiti sa incepem furnizarea de agent termic pentru incalzire”

incalzire

RADET Bucuresti anunta, astazi, printr-un comunicat de presa ca regia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru inceperea furnizarii de agent termic pentru incalzire.

“Potrivit prevederilor legale, sezonul de incalzire pentru consumatorii de tip urban va incepe in functie de conditiile meteo, cand acestea se vor incadra in limitele prevazute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018.”, precizeaza cei de la RADET.

Astfel, agentul termic pentru incalzire se va furniza dupa trei zile consecutive, cand temperatura medie zilnica intre orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici.

Este important de stiut ca RADET Bucuresti poate furniza caldura la cerere spitalelor, scolilor, gradinitelor, caminelor de batrani, precum si tuturor celorlalte institutii publice care solicita acest lucru.

Asa cum scriam si noi in urma cu aproape o luna de zile, RADET a inceput inca din data de 23 septembrie 2019, incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica pentru noul sezon de incalzire 2019 – 2020.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + twelve =