Premii de zeci de mii de lei de la Primaria Sectorului 4 pentru elevii de 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat!

premii

Consilierii Sectorului 4 au adoptat, in sedinta de ieri, recompensarea cu premii in bani a elevilor din Sectorul 4 care au obtinut note maxime la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 4.

La initiativa primarului Daniel Baluta, alesii locali au fost de acord, in unanimitate, sa rasplateasca munca si rezultatele deosebite obținute de elevi la examenele de Evaluare Nationala si de Bacalaureat din anul scolar 2016-2017. Astfel, 16 absolventi care au luat nota 10 vor fi premiati in perioada urmatoare, dupa cum urmeaza: 15 elevi, care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala vor primi premii de cate 5.000 de lei fiecare, in timp ce marele premiu de 20.000 de lei este destinat elevului de la Colegiul National “Gheorghe Șincai”, care a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat“, potrivit comunicatului de presa.

Premierea elevilor va avea loc in cadrul unei gale speciale dedicata performantei, iar primaria promite ca va continua sa recompenseze rezultatele elevilor, dar si ale profesorilor.

Sursa: Primaria Sectorului 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 5 =