Primarul Capitalei cere intensificarea actiunilor de dezinsectie

Capitalei

Problema cu dezisectia din Bucuresti a ajuns in sfarsit si la urechile edilului sef al Capitalei. Gabriela Firea, a solicitat, la inceputul acestei saptamani, intensificarea tratamentelor de combatere a tantarilor “acolo unde exista sesizari din partea cetatenilor”.

Anterior acestui apel, Gabriela Firea s-a declarat nemultumita de eficienta tratamentelor aplicate la nivelul Capitalei de catre firma care se ocupa de aceasta activitate, asta si pe fondul conditiilor meteo (ploile din ultima perioada), care favorizeaza inmultirea tantarilor si altor insecte.

Totodata, edilul sef face un apel catre asociatiile de proprietari sa ia masuri pentru eliminarea tuturor acumularilor de apa din subsolurile inundate, pentru ca acestea constituie factori favorizanti dezvoltarii larvelor si ulterior populatiilor adulte de tantari.

Nu stim cat ecou vor avea apelurile primarului Capitalei, dar cert este ca acum cetatenii au la dispozitie macar un numar de telefon gratuit – 0800.800.868 – disponibil 24 h/24, la care pot face sesizari cu privire la necesitatea aplicarii, in anumite zone, a unor tratamente suplimentare pentru combaterea tantarilor.

CITESTE SI: Primim de la cititori: “Ce se intampla cu dezinsectia, ca ne-au innebunit tantarii!”

Sursa: PMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve + three =