Primaria Capitalei instaleaza corturi anticanicula in Bucuresti. In sectorul 4 vom avea doua, unul fiind in …Parcul Carol

instabilitate atmosferica

Primaria Capitalei anunta, intr-un comunicat de presa, instalarea a 10 containere anticanicula cu aer conditionat si a unor puncte de prim ajutor in cele mai aglomerate zone din Bucuresti, in perioada imediat urmatoare, in conditiile in care meteorologii avertizeaza asupra cresterii temperaturilor pana la pragul de canicula in perioada urmatoare.

Din pacate, insa, in Sectorul 4 nu vor exista decat doua astfel de corturi anticanicula. Acestea vor fi amplasate in zonele strada 11 Iunie/Regina Maria si in …Parcul Carol. Ar mai trebui sa spunem si ca sintagma “zona aglomerata” si Parcul Carol nu prea au ce cauta in aceeasi fraza. Asta, bineinteles, daca nu cumva fraza vine dintr-un comunicat de presa al Primariei Generale. Dar, in fine, asta este decizia Primariei Capitalei si cu ea “defilam”. Cel mai probabil, insa, primaria de sector va monta si ea propriile puncte de prim ajutor in caz de canicula in mai multe zone (cu adevarat) aglomerate din sectorul nostru. Anul trecut asa s-a intamplat, deci putem spera la repetarea initiativei.

Potrivit comunicatului de presa al PMB, “punctele de prim ajutor vor fi instalate in aceleasi locuri ca anul trecut si vor fi deschise zilnic intre orele 11:00 – 19:00. In premiera, in perioada urmatoare in Capitala vor fi instalate 10 containere medicale, moderne, cu chiuveta, canapea si aer conditionat, cu personal medical, la care bucurestenii pot apela in caz de nevoie. Acestea vor fi amplasate in Piata Victoriei, parc Herastrau, Piata Romana, Unirea, Dristor, Parcul Carol, strada 11 Iunie-Regina Maria, parcul Cismigiu, Arhitectura si Obor”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 − 6 =