Primaria Capitalei are nevoie de un studiu de piata ca sa afle care sunt nevoile bucurestenilor

studiu de piata

Multi dintre dumneavoastra o sa spuneti ca suntem rai, carcotasi si ca avem ceva cu primaria Capitalei. Nu, nu avem nimic cu primaria, cu primarul sau cu functionarii din institutia asta, insa, in momentele in care descoperim astfel de stiri ne este imposibil sa nu reactionam. Deci, Primaria Capitalei vrea realizarea unui studiu de piata privind prioritatile si nevoile bucurestenilor.

Anuntul pentru realizarea unui studiu de piata este publicat pe site-ul PMB, la sectiunea Achizitii, sustin cei de la Agerpres. Pe scurt, Municipalitatea doreste “evaluarea perceptiei publice privind subiecte reprezentative pentru agenda PMB”, “culegerea unor date sociale care pot fundamenta viitoarele politici publice”, “identificarea temelor importante de pe agenda publica”, dar si “aprofundarea problemelor cheie ale populatiei pentru identificarea prioritatilor si solutiilor de interventie”, dupa cum mai precizeaza sursa citata.

Ce nu stim clar este motivul pentru care primaria Generala are nevoie de un astfel de studiu si cum este posibil ca pana acum (se face un an de zile de la alegerile locale din 2016) sa nu se stie care sunt nevoile bucurestenilor, cand toata lumea urla la administratie ca ne sufoca traficul, ca deficitul de parcari din oras este monstruos, ca salubrizarea lasa de dorit, ca nu exista piste de biciclete etc… Iar daca cineva crede ca prosteste “poporul” invocand schimbarea prioritatilor bucurestenilor, ei bine, greseste amarnic si il informam ca problemele enumerate mai sus au ramas, de vreo 27 de ani, aceleasi in topul “nevoilor” locuitorilor din Bucuresti. Nu este nevoie de un studiu cumparat cu banii contribuabililor pentru a se confirma dezastrul la care asistam de aproape trei decenii. Parerea noastra.

2 Comments

  1. Andrei

    May 10, 2017 at 2:12 pm

    Pai stim deja ce vor… Wifi in tramvaiul 8,fara gratare un parcuri si parcari peste toate spatiile verzi.

  2. Dan

    May 10, 2017 at 4:54 pm

    “Spalare de bani”…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + five =