IMPORTANT! Primaria Sectorului 4 incepe emiterea cardurilor de parcare!

Primaria Sectorului 4

Primaria Sectorului 4 anunta ca, in perioada urmatoare, va demara actiunea de emitere a cardurilor care atesta ocuparea legala a locurilor de parcare.

Tot Primaria Sectorului 4 si reprezentantii Directiei Mobilitate Urbana Sector 4 anuntau, in momentul lansarii platformei online de inchiriere a locurilor de parcare, ca toate contractele care se genereaza automat, dupa validarea platii, vor fi trimise titularului, acasa, impreuna cu un card de parcare de resedinta pe care acesta va trebui sa il afiseze in parbrizul masinii, pentru a certifica faptul ca are autorizatie sa ocupe locul respectiv.

”Contractele au un cod QR, cardurile vor avea si ele un cod QR, iar acestea se vor corela intre ele, astfel incat atunci cand reprezentantii Directiei de Mobilitate Urbana sau cei ai Politiei Locale vin sa verifice o sesizare, sa poata avea acces la toate datele titularului: geolocatia spatiala, simbolul parcarii, istoricul contractului, sau cand a fost realizat marcajul”, a declarat directorul Direcției Mobilitate Urbana Sector 4, Ioan Gaf-Deac.

Acelasi cod va avea insa si o a doua functionalitate, pentru public. Astfel, oricine va scana codul QR cu ajutorul telefonului mobil va putea accesa harta cu locurile de parcare din zona respectiva, pe care vor vedea evidentiat, locul in care se afla mijlocul de transport, fara a avea acces la nici un fel de date personale despre titular, a mai precizat oficialul primariei.

CITESTE SI: Avem tarifele pentru inchirierea unui loc de parcare in sectorul 4!

Nu in ultimul rand, cardul va avea si o a treia functionalitate, data de codul de bare aflat tot pe partea frontala. Prin scanarea acestui cod la automatele SelfPay, titularul va putea accesa imediat datele de plata, potrivit comunicatului de presa.

Conform declaratiilor reprezentantilor de la Primaria Sectorului 4, pana la sfarsitul anului, toata lumea va primi contractele prin curier, sau prin e-mail, daca au optat pentru formatul electronic, format care va avea aceeasi valoare juridica precum contractul tiparit.

Sursa: PS4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 4 =