Primaria Sectorului 4 incepe campania de plantare a mii arbori pe Luica si Giurgiului!

arbori

Primarul de la 4 promite plantarea a peste 4500 de arbori pe artere ca Luica, Giurgiului sau Oltenitei.

Soseaua a fost largita de la 8 metri la 14 metri, respectiv de la doua benzi la patru benzi. Asta se stie, am mai scris si noi pe tema asta chiar in urma cu mai putin de doua saptamani. Exista si cateva noutati importante legate de proiectul de pe Luica, prezentate in weekend de catre primarul Baluta care pare sa fi facut un tur de forta pe la mai toate televiziunile de stiri. Cateva dintre vesti sunt chiar bune pentru ca se refera la plantarea a mii de arbori, nu doar pe Luica, ci si pe Giurgiului si ulterior in alte zone.

“Incepand de saptamana viitoare, vom demara o campanie intensiva de plantat arbori in locul celor pe care lucrarile de extindere ne-au determinat sa ii taiem. Discutam numai pe strada Caporal Luica de 1500 de arbori, iar pe Soseaua Giurgiului, care si ea este in renovare, de un numar de 3000 de arbori pe care ii vom planta.”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

Pe langa aceasta veste, care ar trebui sa reprezinte si un raspuns la nenumaratele mesaje pe care Sectorul4LIVE le-a primit de la cititorii intrigati de faptul ca primaria a distrus, in urma acestor lucrari, mai multi arbori, am mai aflat si ca renovarea arterei Luica a inclus si ingroparea tuturor cablurilor. Dupa cum zice edilul, este o premiera, iar initiativele de acest gen nu se vor opri la aceasta strada.

1 Comment

  1. Andrei

    aprilie 22, 2019 at 12:59 pm

    Acelasi primar care la piata sudului sparge in draci trotuarele abia asfaltate pentru a baga diverse. E clar ca acei arbori nu pot fi inlocuiti ca locul a fost betonat. Degeaba planteaza ei in mai 3 surcele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 2 =