Primaria Sectorului 4: “Cineva a cerut sa ajutam un melc sa traverseze aleea din fata blocului”

Primaria Sectorului 4

Locuitorii sectorului 4 au o groaza de nemultumiri legate de activitatea administratiei locale si, prin urmare, multi au facut sesizari legate de aceste probleme prin intermediul aplicatiei pe care Primaria Sectorului 4 a lansat-o recent. Despre gunoi, locuri de parcare atribuite anapoda, taxa de gunoi, borduri, sosele asfaltate si sparte din nou la doar o saptamana de la terminarea lucrarilor si multe alte astfel de probleme am scris si noi la rubrica De La Cititori. Si, probabil, vom mai scrie mult si bine. De aceasta data, nu despre problemele reale a locuitorilor din sectorul 4 vom vorbi , ci despre celalalt tip de sesizari, care te lasa cu gura cascata sau te fac sa razi in hohote.

Ce ati citit in titlu este o astfel de sesizare primita de angajatii de la Primaria Sectorului 4. “Cineva a cerut primariei sa ajute un melc sa traverseze aleea din fata blocului, ca sa nu fie calcat de cineva“, potrivit informatiilor publicate de catre administratia locala. Cei de la primarie spun ca este o cerere neobisnuita… Noi spunem ca cineva i-a luat peste picior, iar gluma a reusit. Acum, nu ni se spune in comunicatul de presa si daca primaria a trimis pe cineva sa rezolve situatia 🙂 Cu toate astea, nu este singura sesizare bizara sau haioasa primita de functionari de cand a fost lansata aplicatia despre care am scris si noi.

”Prostituatele din zona Vacaresti se ascund in boscheti”

Un alt locuitor din sectorul 4 a reclamat prezenta unei pisici extrem de agresive, care o ataca de cate ori iese sau intra in scara blocului, iar altcineva s-a plans ca, o data la cateva zile, gaseste in curte, aruncata peste gard, cate o punga cu pui de pisica. Insa cele de mai sus sunt “nimicuri” fata de ceea ce urmeaza. Nu au fost trecute cu vederea nici “prostituatele din zona Vacarești, care se ascund in boscheti cand vad masina de politie”, nici “ratele salbatice din parc, care as-au inmultit si, in loc sa stea pe apa, se plimba pe spatiul verde”.

Ce facem cu “comertul abundent periculos de legume”

Sirul sesizarilor ciudate continua cu cea facuta de “un domn care si-a pierdut verigheta in gunoiul menajer si ii ruga pe angajatii ADP4 sa o caute, ca sa nu aiba probleme cu sotia“, precum si cu solicitarea unei doamne care “voia sa cheme Politia Locala pentru ca, imediat dupa Revelion, cineva i-ar fi furat de pe sfoara din curte, pantalonii pe care i-a pus la uscat“.

Potrivit celor de la Primaria Sectorului 4, “Destantarimea urgenta“, sau “comertul abundent periculos de legume” s-au aflat, de asemenea, printre sesizarile primite in ultima perioada, la numarul de telefon 021.9441 sau prin aplicatia dedicata sesizarilor.

Topul reclamatiilor serioase

Acum cam terminam cu gluma pentru ca ne intoarcem la problemele reale ale locuitorilor din sectorul 4.

Primaria a intocmit si un top al sesizarilor la care nu mai credem ca se amuza nimeni. Astfel, informeaza primaria de sector, intr-un top al celor mai reclamate probleme pe primul loc gasim sesizarile legate de ocuparea parcarilor de resedinta, pe cel de-al doilea, sacii de gunoi lasati langa stalpi, iar pe locul trei tulburarea ordinii si linistii publice.

Sursa: PS4

2 Comments

 1. Civic

  august 24, 2018 at 1:34 am

  Salutare,
  Cam ce este de râs în povestea cu prostituatele de pe Văcărești? Nu vă cam vine să credeți, nu ?… Închipuiți-vă că omul mergea cu copilul de mână de la Sun Plaza până în stația de autobuz Pridvorului trecând pe lângă ele… Apoi am văzut o scenă o dată și peste drum, pe stradă, prin fața blocurilor de pe Văcărești…colț cu restaurantul Dumbrava. Mă simțeam ca în filmele străine, ce mai…

 2. Civic

  august 24, 2018 at 1:48 am

  Salutare,
  Cam ce este de râs în povestea cu prostituatele de pe Văcărești? Nu prea vă vine să credeți, nu ?… Închipuiți-vă că omul mergea cu copilul de mână de la Sun Plaza până în stația de autobuz Pridvorului trecând pe lângă ele… Apoi am văzut o scenă (o singură dată) și peste drum, pe stradă, prin fața blocurilor de pe Văcărești…colț cu restaurantul Dumbrava. Mă simțeam ca în filmele străine, ce mai…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two + 6 =