Primarul Sectorului 4 pentru Gandul LIVE: “Incepem lucrarile la doua pasaje rutiere”

pasaje rutiere

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat celor de la Gandul, despre doua noi proiecte importante din sectorul 4, respectiv construirea a doua noi pasaje rutiere supraterane, dar si despre zvonurile privind triplarea taxei de gunoi.

Doua pasaje rutiere importante vor fi construite in sectorul 4 in perioada urmatoare, a declarat, astazi, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, in cadrul unui interviu oferit jurnalistei Emma Zeicescu, la Gandul LIVE.

“In maxim 3 saptamani vom semna contractul pentru realizarea a doua noi pasaje rutiere, supraterane. Unul va fi deasupra Soselei Berceni la intersectia Turnu Magurele cu Soseaua Iriceanu. Al doilea pasaj este tot pe Soseaua Turnu Magurele, la intersectia cu Bulevardul Obregia si Bulevardul Metalurgiei”, a declarat edilul sectorului 4, care nu a precizat insa si cand ar putea incepe, concret, lucrarile.

“In acest mod, se va putea circula si pe sub pasaj, unde vom avea niste giratii, si pe deasupra, a completat Baluta. Primarul a spus ca zona (este vorba despre Aparatorii Patriei) a fost uitata timp de aproape 30 de ani: “s-a dezvoltat haotic si a trebuit sa o ordonam. Am dat strazilor utilitati, erau strazi de pamant. Astazi, va zic cu mare bucurie, aceasta zona e substantial diferita fata de acum 3 ani”.

Triplarea taxei de gunoi este un “fake news”

Un alt subiect important pe care primarul l-a clarificat in emisiunea Emmei Zeicescu este cel legat de taxa de gunoi, mai exact de zvonurile privind o triplare a costurilor acesteia.

“Este un fake news, taxa de gunoi e 5 lei, nu s-a triplat. (…) Gunoiul costa, e un serviciu public.” a declarat primarul.

CITITI SAU URMARITI INTERVIUL VIDEO PE GANDUL.INFO

2 Comments

  1. Mika

    februarie 21, 2020 at 10:11 am

    Ar trebui facut ceva si la intersectia Sos. Oltenitei cu Bdul Ctin Brancoveanu, unde timpul de asteptare la semaforul care iese din brancoveanu in oltenitei a devenit insuportabil. Dimineata pierzi 20 de min sa iesi in oltenitei numai la acest semafor. Ceea ce este anormal.

  2. caine

    februarie 23, 2020 at 10:20 pm

    Sunt o gramada de semafoare ale caror timpi de reactie nu au fost actualizati de mult timp. De exemplu ,cel de la Nitu Vasile la intersectia cu Al. Obregia (de desfiintat trecerea de pietoni de la taxe si impozite,pietonii au trecere semaforizata la 30 m distanta !!).Un alt exemplu ,mai grav, e cel de la Dristor (McDonald s),sensul spre Piata Muncii.Ajunge coloana pana la Prosper (aproape).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen − 2 =