Primim de la cititori: Scoaterea gardurilor de pe Soseaua Berceni, o idee proasta: am putea asista zilnic la accidente!

Soseaua Berceni

Am primit de la un cititor care doreste sa isi patreze anonimatul cateva imagini surprinse pe Soseaua Berceni, portiunea de pe care primaria a decis sa scoata gardurile care imprejmuiau spatiul verde de pe mijlocul drumului.

Se pare ca ideea administratiei locale nu a fost tocmai buna pentru ca lumea a inceput sa traverseze anapoda, chiar si prin spatiile verzi, neasigurandu-se si, evident, punandu-si in pericol viata. Imaginile trimise de cititorul nostru sunt chiar cu un astfel de accident, care s-a petrecut luni, cu mentiunea ca el a avut loc pe raza de actiune a unei treceri de pietoni (Soseaua Berceni). Chiar si asa, cei care stau in zona stiu foarte bine ca pe acolo se traverseaza fara sa se tina cont reguli, in ciuda faptului ca traficul este intens.

Dupa cum am aflat noi, primaria nu va renunta total la gardurile de protectie de pe Soseaua Berceni, insa va opta pentru garduri vii in locul celor de metal, scoase recent. Depinde insa cand se va intampla asta. Cu cat mai tarziu, cu atat mai rau, pentru ca, daca suntem sinceri, ar trebui sa recunoastem ca romanul nu prea respecta nici macar regulile facute sa-i protejeze viata. Cu alte cuvinte, primaria ar trebui sa se miste mai repede si sa delimiteze zonele de spatiu verde de pe mijlocul carosabilului pentru ca altfel s-ar putea sa avem cate-o stire cu accidente in fiecare zi.

berceni1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =