Primim de la cititori VIDEO: Locuitorii din apropierea spitalului Bagdasar-Arseni, terorizati de urletele unor oameni fara adapost

Bagdasar-Arseni

Ati citit deja la noi pe site despre rudele pacientilor de la spitalul Bagdasar-Arseni care si-au facut loc de dormit pe trotuarele din zona si in parcul Pietisoara. Revenim astazi cu o actualizare, pentru ca se pare ca nu este singura problema cu care se confrunta cei care locuiesc in blocurile din zona amintita. Mai exact, locuitorii din vecinatatea spitalului Bagdasar-Arseni sunt terorizati, zi si noapte, de urletele unor oameni fara adopost.

O cititoare a Sectorul4lLIVE, care doreste sa isi pastreze anonimatul, ne-a semnalat un caz care merita sa ajunga si in atentia autoritatilor. Este vorba despre o femeie care de luni de zile traieste pe strada, pe o banca situata pe trotuarul dintre Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, si care sufera, in mod clar, de o boala mintala si se comporta destul de violent. Urla intr-una, injura, iar asta se intampla atat ziua, cat si noptea, drept pentru care locuitorii din blocurile aflate in apropiere traiesc de luni de zile un adevarat cosmar.

Cititoarea noastra ne spune ca a semnalat cazul unei patrule de politie, dar agentii i-au spus ca nu pot interveni. “Crizele de manie pe care le veti vedea se aud si cu geamurile inchise, indiferent de ora, zi si noapte“, ne mai spune cititoarea noastra.

Si, ca nebunia sa fie completa, in povestea asta a intervenit, de vreo luna, inca o femeie a strazii care se cearta cu cea despre care va vorbeam mai sus, asa ca scandalul este asigurat aproape non-stop.

Dincolo de problema zgomotului sau a disconfortului pentru locuitori, la fel de important estre ca aceaste femei din imaginile pe care le veti vedea mai jos, si care sunt bolnave, sa fie ajutate de cineva. Ne referim, desigur, la autoritati, la Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 4 sau orice alta institutie care poate interveni pentru pentru a pune capat si calvarului locuitorilor din zona Bagdasar – Arseni.

Vedeti in continuare cateva filmari trimise de cititoarea noastra. Atentie, imaginile contin limbaj si secvente explicite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − one =