L-au filat si l-au prins cand fura o bicicleta din fata unui magazin din sectorul 4

bicicleta

Angajatii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant, joi (24 septembrie), un barbat in varsta de 36 de ani, la scurt timp dupa ce a furat o bicicleta ce se afla legata de un stalp metalic in zona special amenajata in acest scop, din fata unui complex comercial din sectorul 4.

Joi, in jurul orei 21.00, politisti din cadrul Sectiei 15, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au observat un barbat care, prin comportamentul afisat, le-a atras atentia.

Astfel, s-a procedat la supravegherea barbatului, acesta fiind observat intimp ce studia insistent locul special amenajat destinat lasarii bicicletelor de catre clientii unui complex comercial din sectorul 4. In jurul orei 21.40, cel in cauza s-a apropiat de o bicicleta ce se afla asigurata de un stalp metalic cu un sistem antifurt. Imediat, acesta a fost observat cum a taiat sistemul de asigurare al bicicletei, cu un obiect scos din interiorul borsetei ce o avea asupra sa, dupa care a luat-o si a incercat sa se indeparteze. Politistii l-au urmarit, prins si imobilizat, acesta fiind condus pentru audieri la sediul sectiei de politie. Ulterior a fost identificata si partea vatamata, fiindu-i restituita bicicleta.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor, se arata in comunicatul de presa al DGPMB.

Potrivit politistilor, punerea in miscare a actiunii penale este o etapa aprocesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie.

SURSA: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen + two =