Prognoza METEO speciala pentru Bucuresti. Cum va fi vremea astazi si in weekend

ploi

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat o actualizare a prognozei pentru Bucuresti, valabila pentru intervalul 30 mai – 3 iunie. Vestile nu sunt deloc imbucuratoare si se pare ca instabilitatea atmosferica se va mentine, inclusiv in Capitala, pana in jurul datei de 6 iunie.

Vineri (31 mai)

Instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si posibil grindina. Probabilitate pentru aceste fenomene va fi mai ridicata in a doua parte a zilei si in cursul noptii. Cantitatea estimata pentru acest interval este de 25…30 l/mp si izolat posibil 40…50 l/mp. Temperatura maxima va fi de 26…28 de grade, iar cea minima va fi de 15…16 grade.

Sambata (01 iunie)

Vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari temporar accentuate si, mai ales in primele ore ale zilei si, din nou, seara si noaptea, se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima de 15…16 grade.

Duminica (02 iunie)

Vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelie si conditii de grindina, cu o probabilitate mai mare de aparitie dupa-amiaza, seara si la inceputul noptii. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima de 15…17 grade.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 − six =