Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: pana marti avem vreme deosebit de rece, ninsoare, lapovita si ploi!

prognoza speciala

Primavara nu reuseste sa razbata inca. Prognoza meteo pentru Capitala arata ca saptamana viitoare vom avea o vreme deosebit de rece cu temperaturi situate intre 0 si 2 grade Celsius, cu precipitatii si vant puternic ce va accentua senzatia de frig. Previziunile specialistilor sunt valabile din aceasta seara, de la ora 23:00.

Iata prognoza meteorologilor:

“In intervalul 21 martie 2021, ora 23:00 – 23 martie 2021, ora 10:00, vremea va fi inchisa si deosebit de rece. Vor fi precipitatii moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp) sub forma de lapovita, ninsoare – in special in dimineata zilei de luni (22 martie), dar si sub forma de ploaie. Vantul va prezenta unele intensificari, ce vor atinge la rafala 35…40 km/h, amplificand senzatia de frig. Temperatura aerului se va mentine la valori de 0…2 grade pe tot parcursul intervalului.

Nota: Pana vineri (26 martie) vremea se va mentine deosebit de rece, cu temperaturi negative pe timpul noptilor si diminetilor. Pe parcursul zilelor de marti (23 martie) si miercuri (24 martie), temporar vantul va prezenta intensificari si va ninge slab.”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 5 =