ANM: Vremea se raceste semnificativ in Bucuresti – Prognoza meteo speciala pentru Capitala

prognoza meteo speciala

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, valabila in intervalul 3 octombrie – 5 octombrie. Din pacate, vestile nu sunt prea bune. Se va raci accentuat in Capitala, iar ploile isi vor face aparitia din ce in ce mai mult.

Iata prognoza:

Intervalul 03 octombrie ORA 09 – 04 octombrie ORA 09

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal la inceputul lunii octombrie, astfel ca maxima termica va fi de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi innorarile se vor accentua si temporar va ploua; vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul noptii. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Intervalul  04 octombire ORA 09 – 05 octombrie ORA 09

Vremea se va raci semnificativ fata de intervalul anterior, astfel incat valorile termice diurne se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Temperatura maxima va fi de 14…16 grade, iar cea minima de 8…9 grade. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei, cand si vantul va avea unele intensificari. Cantitatile de apa cumulate pot fi însemnate.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 5 =