Proiectul de hotarare PUZ Sectorul 4, in dezbatere publica pe site-ul PMB

PUZ

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca Proiectul de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal PUZ – Zona de Sud Sectorul 4 Bucuresti se afla in dezbatere publica pana in data de 24 iulie.

Toti cei interesati de acest document trebuie sa stie ca il pot consulta pe pagina PMB dedicata – Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) – Zona de Sud Sectorul 4 Bucuresti.

CITESTE SI: Sectorul 4 va construi Romania Parc 2018 – un spatiu imens cu forma Romaniei pentru Centenar – cat costa proiectul

Fiind un proiect aflat in dezbatere publica, cei care considera ca pot veni cu sugestii le pot trimite primariei Capitalei online sau prin posta sau le pot depune personal la sediul PMB:

“Propunerile, sugestiile, opiniile privind proiectele de acte normative, se vor transmite:  prin site-ul www.pmb.ro; prin posta pe adresa P.M.B. – B-dul Regina Elisabeta nr. 47, sector 5 – Directia Asistenta Tehnica si Juridica; depuse la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.

Foarte important este ca materialele transmise sa contina mentiunea: Recomandare la proiect de act normativ “, se arata in comunicatul de presa al Municipalitatii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × two =