RADET a dat drumul la caldura. Consumatorii sunt rugati sa verifice daca vanele de la subsolul imobilelor sunt deschise!

subsolul imobilelor

RADET a anuntat ca, incepand de astazi (10 octombrie), orele 17:00, a inceput furnizarea de agent termic pentru toti consumatori din Capitala, potrivit unui comunicat de presa. Exceptie fac, insa, acele imobile pentru care asociatiile de proprietari au solicitat in mod expres amanarea furnizarii caldurii. Regia mai anunta ca, in cazul in care locuitorii blocurilor unde s-a procedat la frunizarea de agent termic, dar calorifere sunt reci, sa se verifice daca vanele de la subsolul imobilelor au fost deschise sau nu.

CITESTE SI: Cand incepe RADET sa furnizeze caldura? Primarul Capitalei face apel pentru schimbarea legii!

Lipsa incalzirii la unele scari de bloc poate fi cauzata de faptul ca sunt asociatii de proprietari care nu si-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitarilor venite de la locatari. Pana in data de 10 octombrie, aproximativ 3.000 din totalul celor 10.500 de asociatii de proprietari au solicitat amanarea furnizării agentului termic pentru incalzire“, se mai precizeaza in comunicatul de presa al RADET.

Pentru toti locatarii care nu stiu daca asociatia de proprietari a solicitat sau nu amanarea furnizarii agentului termic, RADET publica o lista cu blocurile respective pe care o puteti consulta pe site-ul regiei.

(CLIC PE IMAGINE PENTRU DETALII)

radetlista

Ce trebuie sa mai stiti este ca din cauza inertiei termice a sistemului de termoficare si a cladirilor, caldura va fi resimtita treptat in apartamente, urmand ca in cursul zilei de maine agentul termic sa fie la parametri normali. Cel putin, asa promite Regia.

3 Comments

 1. bogdantco

  octombrie 10, 2016 at 6:19 pm

  Am o abureala in calorifere dar pt pensionarii retardati care nu vor contoare de gaze am si eu in bloc sa-i bag in masa

 2. bogdantco

  octombrie 10, 2016 at 6:20 pm

  Am o abureala in calorifere dar pt pensionarii retardati care nu vor contoare de gaze am si eu in bloc sa-i bag in origine

 3. marius

  octombrie 11, 2016 at 7:08 am

  Momentan nu avem caldura dar speram ca zilele viitoare se va rezolva problema deoarece este extrem de frig in casa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × two =