RADET anunta pe ultima suta de metri ca opreste apa calda in sectorul 4 timp de 3 zile!

termoficarea in Sectorul 4

RADET va opri apa calda pentru efectuarea unor teste de presiune a retelei termice primare in sectorul 4 (si sectorul 5) incepand de astazi si pana pe 7 iulie. Anuntul a fost facut chiar astazi, adica pe ultima suta de metri, chiar daca cei de la RADET au incercat sa acopere cumva greseala. Mai exact, comunicatul care cuprinde anuntul este redactat / datat cu 5 iulie 2017, iar pe site-ul regiei apare ca ar fi fost publicat ieri, 4 iulie 2017 (asa cum ar fi fost normal, daca ar fi fost). O fi fost o scapare a departamentului care se ocupa de aceste comunicari sau, cine stie, nu om fi vazut noi, ieri, pe site-ul companiei anuntul… in fine.

radet1

radet 2

Acum, ca stim ca ce ne asteapta de azi si pana poimaine sa vedem si cateva detalii. “(…) apa caldă de consum va fi oprită pentru executarea probelor de presiune a reţelei termice primare de alimentare cu energie termică, aferentă sectoarelor 4 și 5, alimentate din CET Progresu. Pe perioada opririi, regia va lua măsuri de sistare a livrării apei reci pe circuitul apei calde. Arterele  Brâncoveanu,  Șincai,  Șoseaua  Olteniţa,  Pieptănari,  Victor  Obregea,  Niţu Vasile din Sectorul 4 al Capitalei (…) sunt incluse în zona traversată de reţeaua termică primară.”Cei de la RADET mai spus in comunicat ca “in funcţie de finalizarea lucrărilor consumatorii vor beneficia de apă caldă de consum treptat, prin racordarea la celelalte CET-uri. Dupa finalizarea probelor, RADET București va relua furnizarea apei calde de consum către toţi consumatorii afectaţi, în cel mai scurt timp”

Nu in ultimul rand, “Clienţii RADET pot solicita informaţii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă caldă prin Dispeceratul de Urgenta la numărul de telefon – 031.9442”

1 Comment

  1. Marius

    July 5, 2017 at 4:28 pm

    Chiar ma miram ce s-a intamplat, bine ca am dat like paginii de fb …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + eleven =