Eternele probleme RADET: Sute de locuitori din sectorul 4, privati de apa calda

RADET

In ultimele 48 de ore am primit de la cititori mai bine de zece mesaje legate de acelasi subiect. Oprirea apei calde, in fiecare seara. Problema, care tine de RADET in mod sigur, se manifesta pe cel putin 6 strazi din Sectorul 4. In unele cazuri, problema persista de mai bine de trei saptamani!

Oamenii care ne-au scris pe marginea acestui subiect sunt disperati, iar motivul este unul lesne de inteles. Temperaturile au scazut brusc si foarte mult in ultima saptamana, iar lipsa apei calde intr-o astfel de perioada este pur si simplu de neacceptat. In plus, cititorii nostri, ale caror mesaje le puteti vedea mai jos, spun ca au incercat sa faca sesizari la RADET, dar ca nu raspunde nimeni la telefon.

M. M. – Aleea Barbu Nicolae: “Ce se intampla in sectorul 4 mai anume pe aleea Barbu Nicolae de se ia apa calda, toata sapt dupa ora 20.00 nu a mai curs apa calda.”

A. C. – Str Stanjeneilor: “De apa calda nu aveti ceva stiri? 🙂 Cum vine putin frigul, iar incepe Radetul sa isi bata joc. Este al patrulea an la rand.. Locuiesc pe Str Stanjeneilor si nici aseara nu a fost apa calda, nici acum nu este.. Se pare ca la anumite ore sunt probleme. In conceptia lor sunt orele de consum. Tare as vrea sa il vad pe Dl director de la RADET cum se spala cu apa calaie dupa o zi de serviciu. Multumesc.”

E. B. – Strada Garnitei: “Buna seara. De 2 saptamani se opreste apa calda la ora 19.30, Strada Garnitei si nu numai. Ce se intampla? Afara deja e frig, vrem sa ne spalam, suntem obositi, platim apa calda dar curge rece!”

V. D. – Strada Spinis: “In sector 4 Strada Spinis nu avem apa calda de 3 saptamani. Cred ca de vina este punctul termic de la interectia Spinis cu Raul Soimului. La ora 7 fix se opreste apa calda.”

A. R. – Strada Savinesti: “Buna seara! Locuim pe Strada Savinesti si apa calda….e rece. Adica are vreo 2-3 grade in plus mai mult decat cele de afara. Curge de 45 min… unde pot depune o sesizare? Multumesc!”

A. C. – Strada Gradistea: “Buna ziua, pe Giurgiului (Strada Gradistea) nu este apa calda seara si dimineata de cateva zile. Am sunat la RADET si nu raspunde nimeni! Aveti idee ce se intampla sau unde m-as mai putea adresa? Multumesc!”

M. D. – Strada Spinis: “Pe Strada Spinis, de vreo 2 – 3 saptamani, avem in continuare probleme cu apa calda. Mai exact dupa ora 20 00, ioc apa calda!”

Suntem foarte curiosi daca va cineva, vreo autoritate competenta, oricine (!) va interveni cumva pentru a rezolva problema, una cat se poate de stringenta si reala a acestor oameni. Vorbim despre sute de familii afectate de o problema demna de lumea a treia, nu de o capitala europeana a anului 2018.

4 Comments

 1. Anghel Mihai

  septembrie 27, 2018 at 2:09 pm

  Soseaua oltenitei nr 40-44 bl 6a…la fel. In ultimii ani in septembrie dupa ora 20.30 nu mai avem apa calda…lasam sa curga si profitul companiei este de milioane de lei. Cum? Pai ne vand apa rece la pret de apa calda…Ii pasa cuiva? Normal ca nu…Mai bine era pe vremea lui Ceausescu…umpleam cada in fiecare seara, fiind copil si ma jucam o ora…relaxare totala. Acum pe si fuga si in apa rece..

 2. Moroianu Nicolae

  septembrie 27, 2018 at 3:38 pm

  La fel si pe strada Râul Şoimului, dupa 20:00 nu mai avem apa calda. Desi pe o strada alaturata, Almasul Mare, nu sunt probleme. Probabil vecinii de pe Almasul Mare tin de alt punct termic.

 3. Anonim

  septembrie 27, 2018 at 5:52 pm

  Același lucru se întâmpla și pe strada Izvorul Mureșului. După ora 20:30 în loc sa curgă apa calda, curge apa rece la o ora in care multe persoane (copii și adulti) se pregătesc pentru o noua zi.Din păcate pe nimeni nu interesează de nevoile noastre…..

 4. Ana

  octombrie 2, 2018 at 8:24 pm

  Si pe bulevardul Al. Obregia sunt probleme. Apa calda curge de multe ori fara presiune si mai mult rece. Acum nu mai curge deloc, astept de o ora si nu se intampla nimic. Ultima solutie…oala si ibricul. :)))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 + 15 =