RATB reintroduce, de maine, autobuzul supraetajat

autobuzul

Anul acesta Pastele s-a suprapus cu 1 mai. Din aceasta cauza multi bucuresteni nu au mai plecat la mare si au ales sa sarbatoareasca acasa, alaturi de familie. Daca si voi va numarati printre cei care au ramas acasa, nu este nicio problema. Avem optiuni de a petrece timpul aici. Puteti sa combinati utilul cu placutul si sa va bucurati de ziua de 1 mai. Cum? Facand o plimbare prin Capitala cu autobuzul supraetajat. De astazi s-a reintrodus traseul turistic Bucharest City Tour.

Autobuzul va va plimba prin cele mai importante zone: Piata Presei, Arcul de Triumf, Calea Victoriei, Sos. Kiseleff, Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, Palatul Parlamentului. O calatorie dureaza in jur de o ora, iar costurile sunt accesibile. In plus, copii care nu au implinit varsta de 7 ani beneficiaza de gratuitate.

Programul autobuzului este: zilnic intre 10-22.

Sursa foto: http://bucharestcitytour.ratb.ro/

 

1 Comment

  1. dana

    mai 3, 2016 at 8:58 am

    Anul acesta RATB-ul si-a facut destul de bine treaba fata de anii trecuti. In ziua de Paste au circulat autobuzele ca intr-o zi normala ceea ce ne-a ajutat foarte mult pe noi cei ce am ramas in Bucuresti de sarbatori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − three =