RATB se contrazice cu Romania Libera: NU AM PRIMIT ORDIN SA ADAPOSTIM BOSCHETARI IN AUTOBUZE!

RATB

Romania Libera sustine, intr-un articol publicat in editia de ieri, ca Primaria Capitalei ar fi trimis Regiei Autonome de Transport Bucuresti – RATB – o circulara prin care “ordona” institutiei sa gazduiasca, pe timpul noptii, oamenii fara adapost din Bucuresti.

Stirea a facut repede “ïnconjurul” internetului si a devenit virala, dar se pare ca este doar un balon de sapun, in conditiile in care “circualara” invocata de jurnalisti nu exista nici la RATB, nici la Primarie si nici la Romania Libera.

Ciudat este ca, in cateva filmari facute cu camera ascunsa, angajati ai RATB (greu de dovedit daca chiar sunt angajati ai Regiei) afirma clar ca Primaria le-ar fi dat acest ordin bizar.

Pana una alta, iata reactia oficiala a regiei de treansport la articolul celor de la Romania Libera:

“Referitor la informațiile care au apărut în mediul online despre o așa-zisă circulară cu privire la persoanele fără adăpost, RATB precizează următoarele: Primăria Municipiului București nu a transmis RATB vreo circulară sau alt document prin care ar obliga angajații Regiei să permită persoanelor fără adăpost să circule gratuit cu mijloacele de transport în comun. Biroul Relații Publice”

Gasiti reportajul celor de la ROMANIA LIBERA urmand acest LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 12 =