RATB va avea 500 de autobuze noi. Nu ni se spune si in ce an

autobuz 243

Pentru ca nu a reusit sa gaseasca pe piata internationala 250 autobuze second hand cu o vechime de 2-3 ani, primarul Bucurestiului s-a razgandit in privinta achizitionarii. Va cumpara doar autobuze noi, in tipla, pentru RATB. 500 de autobuze. “Suntem acum în procedura de realizare a documentelor necesare licitaţiei publice internaţionale deschise pentru achiziţionarea a 500 de autobuze noi”, a spus Primarul General, dupa cum informeaza news.ro.

Dupa ce in vara a declarat ca s-a hotarat sa cumpere 300 de autobuze in tipla si ca a renuntat la ideea celor la mana a doua, se pare ca a continuat totusi ca caute unele second hand, adica vechi, dar nici prea vechi, nici foarte noi! Altfel, nu intelegm de ce acum declara din nou ca va cumpara autobuze noi si nu 250, nici 300, ci 500.

S-a tot gandit si razgandit doamna primar, dar pana acum nu am vazut in trafic nici macar un singur autobuz nou. Am prefera sa auzim mai putine declaratii si sa vedem, in sfarsit, ca nu mai asteptam zeci de minute in statii, ca nu ne mai inghesuim in aceleasi vechi mijloace de transport. Sa achizitioneze 100 sau 300 sau 500, cat ii ajung banii, dar sa o faca! De promisiuni ne-am saturat si vrem sa vedem noile mijloace de transport in trafic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − three =