Razboiul Radet – Elcen – Distrigaz face victime: fara apa calda, incepand de maine!

Elcen

Apa calda ar putea fi oprita de maine din cauza razboiului ce nu se mai sfarseste intre Radet, Elcen si Distrigaz.

Ce se va intampla daca isi vor pune in aplicare amenintarile si cine va suferi? Ca de obicei, afectati in mare masura vom fi noi, cetatenii. In timp ce marile companii continua sa se ameninte si sa se acuze reciproc de faliment, cei care isi platesc luna de luna intretinerile sunt prinsi in acest joc al datoriilor.

De ce sa sufere cetatenii care platesc facturi si nu isi permit intarzieri? Nu ne intereseaza cine, cui, cat datoreaza. Vrem sa nu fim afectati de aceste dispute, cu atat mai mult cu cat a venit toamna si avem nevoie de apa calda, iar in curand si de caldura.

Distrigaz cere bani de la Elcen, Elcen de la Radet, iar Radet asteapta subventia. De maine am putea sa facem dus rece pentru o vina care nu ne apartine. Am putea sa stam in frig din cauza faptului ca cei care ar trebui sa gestioneze aceasta situatie sunt prea prinsi in razboi si nu vad solutiile.

Cum Distrigaz Sud a blocat conturile ELCEN si vrea, pentru a le debloca, sa se achite 50% din datorie, oprirea apei calde de maine nu este doar o previziune sumbra, ci o realitate cruda pe care va trebui sa o infruntam cum putem, fiecare, dupa cum informeaza ziare.com.

Cartierele Militari, Crangasi, Drumul Taberei, dar si o parte din centru Capitalei vor fi afectate de aceste masuri.

Sursa foto: Facebook/ Electrocentrale Bucuresti ELCEN

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − 12 =