Reabilitarea blocurilor din Sectorul 4 – cate blocuri spune primarul ca va anvelopa in acest an

reabilitarea blocurilor

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a declarat, astazi, in cadrul unui interviu acordat DCNews, ca reabilitarea blocurilor din Sectorul 4 continua in acest an, finantarea fiind deja asigurata.

“Reabilitarea blocurilor din sectorul 4 continua in 2018 -2019. Acum profitam de vremea frumoasa si montam schele pe bocuri. Pot sa va spun ca in acest interval, 2018 – 2019 incercam sa reabilitam 96 de blocuri si avem finantare pentru acest scop in valoare de 165 de milioane de lei”, a declarat edilul sectorului 4.

Pe langa cele 165 de milioane de lei, primarul spune ca administratia mai dispune de inca doua linii de finantare, tot pentru reabilitarea blocurilor din sectorul 4.

CITESTE SI: Ce se mai intampla cu reabilitarea blocurilor din Sectorul 4. Interviu PSNews cu primarul Sectorului 4

“Eu am spus ca pe perioada mandatului voi face 400 de blocuri in total (reabilitare termica – n.r.), si sper sa pot face asta”, a mai precizat Daniel Baluta. Primarul spune ca este constient ca oamenii asteapta doar fapte si ca nu mai cred in nimic daca nu vad. “In sectorul 4 este imposibil sa fii populist. Trebuie sa fii cinstit, cu toate pierderile de imagine asumate”, a mai spus edilul in cadrul interviului acordat celor de la DCNews.

Vedeti tot interviul mai jos:


Sursa: DCNews

7 Comments

 1. Andrei

  februarie 6, 2018 at 1:00 pm

  Reabilitare? Poate jaf. Prețul ce trebuie suportat la 2 camere ewtw de cca 5.000 lei iar la 3 camere de 7.000 lei. Cu banii astia imi fac singur si cu calitate, nu cu mizeriile lor.. Hotie pesedist a

 2. Manu

  februarie 6, 2018 at 5:42 pm

  La blocul meu, sumele de plată reprezentând 25 % cota proprietarului pentru 3 camere este de 8100 lei. ENORM! Ăsta înseamnă că valoarea totala a reabilitării unui apartament de 3 camere este de circa 32100 lei. Ce părere aveți?

 3. jean

  februarie 7, 2018 at 3:26 pm

  nea caisa asta nu este in stare sa plateasca drepturile copiilor cu cerinte educationale speciale , si bate campii pe la emisiuni, minte si cand respira !ii trebuiau lui garudri piztate pe vacaresti si fantani pe brancoveanu, borduri pe serban voda .nimic nu am facut absolut nimic. minte si cand respira.500 de angajati la adp, care isi iau copii de la scoala cu toyota de la primarie ..un circ si o bataie de joc

 4. jean

  februarie 7, 2018 at 3:30 pm

  nea caisa asta nu este in stare sa plateasca drepturile copiilor cu cerinte educationale speciale , si bate campii pe la emisiuni, minte si cand respira !ii trebuiau lui garduri pictate pe vacaresti si fantani pe brancoveanu, borduri pe serban voda .nimic nu am facut absolut nimic. minte si cand respira.500 de angajati la adp, care isi iau copii de la scoala cu toyota de la primarie ..un circ si o bataie de joc

 5. Razvan

  martie 26, 2018 at 11:39 am

  Numai minciuni. Sunt zeci de blocuri care au acte depuse de mult, erau pe liste in plan de reabilitare pana sa vina Baluta si au disparut brusc de pe acele liste, ibn locul lor aparand alte blocuri care de abia au depus actele anul trecut si deja sunt in curs de reabilitare. Nu va mai incredeti in ceea ce zice acest domn…

 6. Ioana Cazacu

  martie 28, 2018 at 6:40 pm

  Acest primar minte cu nerusinare, la blocul meu mi se cere ca si participare 25% cca 8300 lei desi am termopane noi. Ne obliga sa luam jegurile lor de termopane si nu putem pastra ceea ce deja avem. Pot sa fac singur izolarea termica cu mai putini bani si cu o calitate sporita.
  Cu taxa de salubrizare pentru firmele care au doar sediul social la apartamentul de domiciliu, ce magarie a facut acest primar: 960 lei /an desi nu se produce nici un gram de gunoi, punctul de lucru fiind in alt judet (in cazul meu ) unde se plateste taxa de salubrizare aferenta.
  Cat mai suportam acest primar care bordureaza in continuu si da jos borduri bune, abia puse de Piedone?

 7. Florin

  august 8, 2018 at 8:08 pm

  Și lumea încă mai crede.
  Multumim pentru cele doua asfal tari în decursul a 4 luni de zile de pe Brancoveanu.
  Multumim pentru noile borduri
  Multumim pentru asfaltul turnat peste metrul liniar de pământ pe care era plantat parțial gard viu.
  Multumim pentru contractele grase cu formele care uda copacii ce mai au pământ în jurul lor doar 80cm.
  Multumim pentru zgomotul produs de utilajele care uda noaptea și pentru cele care în ignoranta unda fâsia de iarba pe asfalt care împodobește b dul Brancoveanu.
  Multumim pentru praful din oraș.
  Multumim pentru pubelele care erau dedicate colectării selective.
  Multumim pentru coșurile de gunoi cu loc dedicat fumătorilor montate în interiorul parcurilor pentru copii
  Multumim pentru băncile noi care le au înlocuit pe cele bune dîn parcurile pentru copii.
  Și lista poate continua.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 + 20 =