Remember Cenaclul Flacara, spectacol gratuit pentru seniorii din Bucuresti

flacara

Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti anunta organizarea, in data de 9 august, incepand cu ora 18.00, la Teatrul Elisabeta concertul Remember Cenaclul Flacara, sustinut de Andrei Paunescu si invitatii sai.

“Alaturi de Andrei Paunescu, pe scena Teatrului Elisabeta vor urca artisti ai muzicii folk precum Mircea Baniciu, Magda Puskas, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Maria Maria si Generatia Folk, care prin muzica, poezie si dialog vor crea un spectacol dedicat trecutului, prezentului si totodata viitorului. Remember Cenaclul Flacara va fi un spectacol al generatiilor, al cugetarilor adanci, al acordurilor in deplina armonie cu versul si cuvantul rostit din daruire si credinta in valorile neamului romanesc”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Municipiului Bucuresti, in subordinea careia se afla Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti.

Spectatorii vor putea asculta cantece celebre lansate in cadrul spectacolelor Cenaclului Flacara, cantece care au scris istorie si au fost fredonate de mii de oameni, intrand astfel in memoria colectiva a poporului roman.

Ce trebuie sa mai stiti este ca spectacolul este dedicat seniorilor bucuresteni iar accesul ete gratuit in limita locurilor disponibile. Organizatorul pune la diospozitia doritorilor 350 de locuri gratuite iar rezervarile se pot face la unul din numerele de telefon de mai jos:

+40 (755) 061 876
+40 755 061 883

Sursa: CSMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 + thirteen =