Restrictii de circulatie rutiera, in weekend si luni, in Bucuresti, cu ocazia Zilei Fortelor Terestre

circulatie rutiera

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca sambata – 21 aprilie si luni – 23 aprilie vor fi aplicate o serie de restrictii de circulatie rutiera in Bucuresti, cu ocazia desfasurarii ceremoniilor militare de Ziua Fortelor Terestre.

Astfel, astazi –  21 aprilie, intre orele 20.00 – 23.00, detasamentele militare se vor retrage cu torte pe traseul: Palatul Cercului Militar National – Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogalniceanu – Piata Operei – Splaiul Independentei – Pod Cotroceni – Sos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Bd. General Vasile Milea – Drumul Taberei – sediul Statului Major al Fortelor Terestre. Potrivit unui comunicat de presa al Brigazii Rutiere, deplasarea se va face pe banda I de circulatie a traseului mentionat. In data de 21 aprilie, intre orele 19.30-20.00, se vor aplica restrictii de circulatie rutiera pe Calea Victoriei, banda I de circulatie, intre Str. Constantin Mile si Bd. Regina Elisabeta, precum si intre orele 19.30-20.15, pe Str. Constantin Mille.

De asemenea, incepand cu data de 20 aprilie, orele 20.00 pana in data de 21 aprilie, ora 21.00, se va rezerva parcarea din Zona Fantanii Zodiac, cu sprijinul Politiei Locale competente teritorial. In ziua de 23 aprilie, intre orele 09.00 – 10.00, va avea loc o ceremonie militara la Monumentul Eroilor militari cazuti in misiune in teatrele de operatii si pe teritoriul national, din fata Palatului Copiilor.

Totodata, incepand cu data de 22 aprilie, orele 20.00 si pana la finalizarea activitatilor se va rezerva parcarea din zona Palatului Copiilor – Monumentul Eroilor militari cazuti in misiune in teatrele de operatii si pe teritoriul national, cu sprijinul Politiei Locale competente teritorial, mai anunta Brigada Rutiera.

Sursa: Brigada Rutiera Bucuresti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eleven − four =