Restricții de circulație pe Pasajul Europa Unită, timp de două nopți!

Pasajul Europa Unită

Primăria Sectorului 4 a anunțat, pe Facebook, că timp de două nopți circulația de Pasajul Europa Unită va fi restricționat. Măsura vine în vederea efectuării activităților de mentenanță și igienizare.

„Pentru activitatile de igienizare / mentenanță de la obiectivul Pasajul Europa Unită ce urmează a se desfășura in această seară 06-07.02.2024 și mâine seară 07-08.02.2024 în intervalul orar 23:00 – 05:30 a fost obținut din partea Brigăzii Rutiere avizul nr . 1730/ 06.02.2024.”, se arată în anunțul primăriei de sector.

Postrivit sursei citate, activitățile de igienizare și mentenanță din această seară (6 spre 7 februarie) se vor derula pe sensul de deplasare dinspre Str. Luică spre Str. Turnu Măgurele, iar mâine seară (7 spre 8 februarie) pe celălalt sens.

Primăria mai precizează în postarea de pe rețeaua de socializare că de acțiune se vor ocupa societățile Totul Verde, BogArt, Luxten și Omega Star și că cei de la Totul Verde vor asigura semnalizarea corespunzătoare cu balize direcționale pentru devierea circulației.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =