REVISTA PRESEI 1 FEBRUARIE: Percheziții DNA Primăria Sectorului 3; program de circulație – afișat în stațiile STB; vin cardurile de energie; Prognoza meteo

revista presei

REVISTA PRESEI 1 FEBRUARIE: Percheziții DNA la PS3; program de circulație – afișat în stațiile STB; vin cardurile de energie; Prognoza meteo

LIBERTATEA: Percheziții DNA la Primăria Sectorului 3 într-un dosar privind eliberarea de autorizații pentru terasele de pe bulevardul Unirii / Procurorii DNA efectuează miercuri percheziții domiciliare în 17 locații din București și Ilfov, inclusiv o instituție publică, a transmis parchetul anticorupție într-un comunicat de presă. Potrivit unor surse judiciare citate de Hotnews, instituția publică vizată este Primăria Sectorului 3 condusă de Robert Negoiță. Procurorii efectuează „cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale”.

B365: Sute de stații STB vor fi dotate cu panouri care afișează programul în timp real. „Bucureștenii vor ști în cât timp vine tramvaiul, troleibuzul sau autobuzul” / Stațiile pentru transportul public vor fi modernizate pe întreaga rază a Municipiului București. Sunt vizate 968 de stații STB unde se vor instala panouri digitale ce vor afișa, în timp real, programul mijloacelor de transport în comun. Locuitorii Capitalei vor beneficia de stații de tramvai, troleibuz sau autobuz modernizate cu sisteme de afișaj al programelor de circulație al vehiculelor. Liderul acestui amplu proiect de infrastructură este Primăria Municipiului București.

OBSERVATORNEWS: Carduri de energie, cu un pas mai aproape de 4 milioane de români: 1.400 de lei pentru plata facturilor / Românii care beneficiază de cardul de energie vor putea face plățile și online, printr-o aplicaţie pusă la dispoziţie de Poşta Română. În total, vor avea la dispoziție trei modalităţi de efectuare a plăţilor din ajutorul de încălzire: prezentarea la oficiul poștal, direct la poștaș sau prin intermediul serviciului electronic. Iată când va începe distribuirea cardurilor și cum va funcționa plata online.

DIGI24: Avertizare meteo. Viscol și ninsori abundente până vineri în cea mai mare parte din țară / Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţa, o atenţionare Cod galben de viscol și ninsori însemnate. Vântul va sufla cu peste 70 de km pe oră, viscolind zăpada. Intervalul menționat este între 1 și 3 februarie timp în care vor avea loc ninsori abundente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + eleven =