Revista Presei 15 aprilie – Sentinta definitiva in dosarul Colectiv, amanata; 40 de linii STB deviate maine; progrnoza meteo de weekend; noutati privind rovinieta

Enel

Revista Presei 15 aprilie – Sentinta definitiva in dosarul Colectiv, amanata; 40 de linii STB deviate maine; progrnoza meteo de weekend; noutati privind rovinieta

LIBERTATEA: Dosarul Colectiv: Curtea de Apel Bucuresti a amanat din nou pronuntarea sentintei definitive / Curtea de Apel Bucuresti a amanat termenul de pronuntare a deciziei definitive in dosarul Colectiv pentru data de 3 mai, a declarat pentru Libertatea o sursa judiciara, confirmata apoi prin anuntul oficial din sistemul informatic judiciar. Procesul s-a terminat in luna decembrie 2021, iar judecatorii au amanat de mai multe ori pronuntarea sentintei, ultima oara fiind pe 3 martie pentru 15 aprilie, iar acum pentru 3 mai.

B365: 40 de linii STB deviate. Duminica se desfasoara „Bucharest International Half Marathon & 10k 2022″ / Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov (TPBI) transmite ca „Bucharest International Half Marathon & 10k 2022″ are loc duminica, 17 aprilie 2022, iar 40 de linii STB vor fi deviate. De asemenea, vor fi infiintate temporar trei linii-naveta pentru a permite desfasurarea evenimentului sportiv din Capitala.

OBSERVATOR: Prognoza meteo 18 aprilie – 16 mai 2022. Cand scapam de frig / Vreme mai rece in primele zile, usoara incalzire spre weekendul viitor de Sarbatorile Pascale (posibile maxime de 12….22 grade, cel mai cald in Banat, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei). Valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in zonele montane. Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea estica a tarii, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

DIGI24: Soferii din Romania vor fi anuntati prin mail cand le expira rovinieta. Noua masura intra in vigoare la sfarsitul acestei luni / Soferii din Romania vor fi anuntati ca le expira rovinieta. Noua masura intra in vigoare la sfarsitul acestei luni, iar soferii care vor sa primeasca o notificare ca le expira taxa de drum vor trebui sa isi lase e-mail-ul atunci cand o platesc. Facilitatea a fost introdusa de Ministerul Transporturilor, pentru a creste incasarile la buget si a reduce numarul celor care uita sa isi innoiasca rovinieta.

B365: Sala Polivalenta din Bucuresti isi schimba numele / Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, joi, intr-o postare pe Facebook, ca Sala Polivalenta din Bucuresti va purta numele fostului mare handbalist Cristian Gatu. Ministrul explica redenumirea salii dupa un sportiv cunoscut zilelor noastre, pentru ca identificarea lui i-ar motiva pe copii sa practice sportul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + 18 =