Revista Presei 15 martie – cele mai importate subiecte!

Revista Presei

Revista Presei: Bugetul Capitalei pe 2021 este unul de austeritate, aerul din Bucuresti a devenit irespirabil din cauza poluarii, se pare ca politia locala din sectorul 4 nu mai are echipaje pe care sa le trimita la locurile de parcare ocupate ilegal, din cauza restructurarii institutiei… si alte subiecte la zi!

Agerpres: Nicusor Dan – Bugetul pe 2021 nu include achizitii de autovehicule, statui sau campanii publicitare

Primarul general al Municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a declarat, luni, ca in proiectul de buget pentru anul in curs nu sunt prevazute achizitii de noi autovehicule, fonduri pentru noi statui sau campanii publicitare, fiind reduse substantial sumele pentru festivaluri. “Reducem substantial banii pe festivaluri, targuri, decoratiuni si alte asemenea. Bugetul pentru asemenea evenimente a fost in 2019 de peste 200 de milioane de lei. Bugetul pe care il propunem pentru 2021 este de cateva milioane de lei pentru evenimente culturale de notorietate, ajunse unele la zece editii. (…) Renuntam la achizitii de autovehicule – nu este o prioritate. Nu alocam bani pentru noi statui. (…) Nu alocam bani pentru campanii publicitare”, a precizat edilul general, in cadrul unei conferinte sustinute la sediul PMB.

CITESTE IN CONTINUARE PE AGERPRES

Evenimentul Zilei: Aer irespirabil în București. Valorile noxelor au luat-o razna

Specialistii au explicat calitatea proasta a aerului din Bucuresti din ultima perioada. Acest femonem a scapat de sub control, duminica seara inregistrandu-se valori cu mult peste limita acceptata. Astfel, potrivit datelor platformei airlive.ro, niveluri foarte ridicate se inregistreaza in zonele Mosilor, Universitate, Piata Sudului, Baneasa Nord. Libertatii, Expozitiei, Luica, Bragadiru, Pallady, Prelungirea Ghencea, Fizicienilor, Camil Ressu, Piata Valea Ialomitei, Piata Drumul Taberei, Bd. Timisoara, Basarabia, Parcul Pacii, Piata Veteranilor, Leu, Pasajul Lujerului, Pantelimon, Plevnei, Piata Crangasi, Giulesti, Doamna Ghica, Lacul Tei, bd. Constructorilor, Mihalache, Aerogarii. In acest context, platforma a transmis si o recomandare pentru bucuresteni. Acestia au fost sfatuiti sa evite plimarile sau exercitiile in aer liber.

CITESTE IN CONTINUARE PE EVZ.RO

Libertatea: Politia Locala din sectorul 4 nu mai are echipaje pe care sa le trimita la locurile de parcare ocupate ilegal

“Jurnalistii de la Libertatea sustin ca Politistii de la Politia Locala Sector 4 au primit, la 10 martie, un mesaj pe grupul de WhatsApp in care li se spune ca sesizarile privind locurile de parcare ocupate ilegal nu vor mai fi preluate de dispecerat, ci vor fi tratate doar in call-center, „prelucrate si inchise”. Contactat de Libertatea, Romica Bratosin, seful de dispecerat, neaga ca ar fi dat o astfel de informare. La randul ei, primaria sustine ca politistii locali vor fi trimisi la fata locului, dar in masura in care sunt liberi.”

CITESTE IN CONTINUARE PE LIBERTATEA

SpyNews: Casele unor locuitori ai Sectorului 4 au fost inundate de un gaz toxic

“Zeci de locuinte, printre care si cea a celebrului actor Dan Puric, au fost invadate, saptamana trecuta, de un gaz toxic, urat mirositor, care, efectiv, i-a scos din case pe locuitorii din zona Patriarhiei, in sectorul 4 al Capitalei. Victimele „gazarii in masa” au dezvaluit, in exclusivitate pentru SPYNEWS, ca mirosul greu de suportat, asemanator celui de benzina, le intra in locuinte prin sistemul de canalizare – scurgerile de la chiuvete, vase de WC etc. Ingrijorati, cetatenii, printre care si actorul Dan Puric, au sesizat incidentul la 112, iar la locul respectiv s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, de la firma care administreaza sistemul de canalizre, precum si niste specialisti in masurarea valorilor gazelor toxice degajate.”

CITESTE IN CONTINUARE PE SPYNEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − 3 =