REVISTA PRESEI 15 SEPTEMBRIE: Grevă la CFR; Datoriile Termoenergetica ne pot lăsa fără caldură la iarnă; România atacă în instanță Austria; Prognoza meteo pentru weekend

revista presei

REVISTA PRESEI 15 SEPTEMBRIE: Grevă la CFR; Datoriile Termoenergetica ne pot lăsa fără caldură la iarnă; România atacă în instanță Austria; Prognoza meteo pentru weekend.

LIBERTATEA: Haos pe calea ferată, după greva din CFR. Trenurile nu au circulat timp de două ore și au și sute de minute întârziere în Gara de Nord / Trenurile nu au circulat astăzi, 15 septembrie, între orele 7.00 și 9.00 din cauza grevei de avertisment declanșată de două sindicate feroviare. Ca urmare a grevei, trenurile care urmau să sosească sau să plece din Gara de Nord au întârzieri de până 120 de minute.

Digi24: Un milion de bucureșteni riscă să rămână fără căldură la iarnă. Burduja: Dacă administrația nu e în stare, preluăm noi sistemul” / Compania Primăriei Generale, Termoenergetica, nu și-a plătit datoriile de aproape un miliard de lei către ELCEN, principalul producător de energie termică din Capitală. Din această cauză, ELCEN nu are în acest moment bani să cumpere gazul necesar pentru producția energiei termice. Termenul până la care compania poate cumpăra gaz este 1 octombrie.

ADEVĂRUL: România atacă în instanță Austria pe tema Schengen / Premierul României, Marcel Ciolacu, vrea să dea în judecată Austria la Curtea Europeană, pentru despăgubiri, în cazul în care guvernul austriac va insista în continuare asupra veto-ului privind aderarea României la spaţiul Schengen, a anunțat demnitarul român într-un interviu pentru Der Standard.

B365: Cum va fi vremea în București la final de săptămână. ANM anunță ploi pentru weekendul 15-17 septembrie / Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în București în acest final de săptămână. Potrivit meteorologilor vom avea parte de ceva ploi, însă temperaturile nu scad sub 25 de grade Celsius.

ADMINISTRAȚIE.RO: Începe procedura de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol / Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. În câteva zile, firmele interesate se vor putea înscrie la licitaţie, precizează edilul general, pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =