REVISTA PRESEI 18 IANUARIE – Locuitorii unui bloc din Sectorul 4, terorizați de un vecin; Primele troleibuze poloneze au ajuns la București; Ce poți face în acest weekend în București; Un nou episod de ger și ninsori; Ce impozite cresc?

revista presei

REVISTA PRESEI 18 IANUARIE – Locuitorii unui bloc din Sectorul 4, terorizați de un vecin care vinde droguri; Primele troleibuze poloneze au ajuns la București; Ce poți face în acest weekend în oraș; Un nou episod de ger și ninsori; Ce impozite cresc de 4 ori începând cu luna iulie?

Știrile PRO TV: Locuitorii unui bloc din Sectorul 4, terorizați de un vecin care vinde droguri chiar sub ochii lor / Imaginile arată ce se întâmplă pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Indivizi suspecți intră ori ies pe fereastra unui apartament situat la parterul blocului. Locatarii susțin că sunt consumatori și traficanți de droguri. În repetate rânduri au chemat poliția.

ECONOMICA: Primele troleibuze poloneze au ajuns la București. Vor fi introduse pe linia 61 – viceprimar / Primele troleibuze Solaris au ajuns astăzi în București, la Depoul Bujoreni, a anunțat joi viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. Primele 15 troleibuze, fabricate în Polonia, vor fi introduse pe linia 61, care străbate unul dintre cele mai aglomerate drumuri din București, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu, din Sectorul 6

B365: Ce poți face în acest weekend dacă rămâi în București. Spectacole de teatru, concerte și expoziții de artă, pe lista de timp liber între 19 și 21 ianuarie / Weekendul se apropie destul de repede – probabil nu atât de repede pe cât ne-am dori noi de câte trei ori pe zi lucrătoare ;-), dar vestea bună e că avem ce face în oraș în acest final de săptămână. Vor fi noi evenimente în București, precum: piese de teatru, expoziții, concerte și spectacole de stand-up comedy.

LIBERTATEA: Un nou episod de ger și ninsori în weekend. Temperaturile vor ajunge la -8 grade Celsius în Capitală / „În Capitală ne aşteptăm ca în noaptea de vineri spre sâmbătă să consemnăm, la începutul nopţii, precipitaţii sub formă de ploaie, după care, spre sfârşitul intervalului, lapoviţe şi ninsori, iar duminică, predominant ninsori. Duminică, în Capitală, doar o maximă de unu-două grade”, a afirmat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu.

ADEVĂRUL: Ce impozite cresc de 4 ori începând cu luna iulie / Noile măsuri fiscale, aprobate prin legea de modificare a legislației fiscale (Legea 296/2023), publicată încă de anul trecut în Monitorul Oficial, conține inclusiv o prevedere pentru majorarea impozitului pentru veniturile din surse neidentificabile. Una dintre prevederile care se regăsesc în inițiativă face referire la impozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 11 =