Revista Presei 25 iulie: Cod portocaliu de caniculă mâine în București; Al șaselea val COVID își face simțită prezența în România; Nereguli la punctele de prim ajutor anti caniculă; Care sunt averile primarilor din București

canicula

Revista Presei 25 iulie: Cod portocaliu de caniculă mâine în București; Al șaselea val COVID își face simțită prezența în România; Nereguli la punctele de prim ajutor anti caniculă; Care sunt averile primarilor din București

B365.ro: Valul de căldură persistă azi în București. ANM anunță cod portocaliu pentru marți / Temperaturile scad ușor sub 40 de grade Celsius, dar meteorologii transmit că valul de căldură continuă să persiste în București. ANM anunță marți cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat.

DGI24.RO: Vine valul 6 al pandemiei în România / Al șaselea val al pandemiei de Covid-19, care începe să-și facă simțită prezența și în România, va avea un vârf undeva în luna august, însă autoritățile dau asigurări că nu vor mai exista restricții de severitatea unui lockdown, deși subvarianta BA.5 a Omicron, care circulă în prezent, este mult mai contagioasă și are, în plus, un element de noutate. Modul în care se transmite virusul nu s-a schimbat însă, iar în lipsa unei variante de vaccin mai eficient împotriva acestei tulpini – vaccin ce ar putea apărea abia la toamnă – cea mai importantă „armă” pentru a ne proteja rămâne masca, a explicat, duminică seara, la Digi24, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

LIBERTATEA.RO: În cel mai fierbinte weekend, multe puncte de prim ajutor ale Ministerului Sănătății au fost închise, pentru că au program doar de luni până vineri! / Cetățenii care au avut probleme din cauza caniculei în weekend, în cele mai călduroase zi din an de până acum, nu au putut apela la multe dintre cele peste 3.000 de puncte de prim ajutor instalate la decizia Ministerului Sănătății, pentru că acestea nu au program și sâmbătă și duminică.

ADEVĂRUL.RO: Averi de primar. Robert Negoiţă şi Clotilde Armand, cei mai bogaţi edili din Bucureşti. Cine e la polul opus / Declaraţiile de avere ale primarilor din Bucureşti arată o paletă diversifică a agoniselii lor, cei mai bogaţi edili fiind Robert Negoiţă (Sectorul 3) şi Clotilde Armand (Sectorul), iar la polul opus, Nicuşor Dan (Primăria Generală).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − fourteen =