Revista Presei 27 Iunie – Rezultate BAC 2022; Prognoza meteo pentru această săptămână; Are Metrorex bani să plătească mentenanța? Asigurările obligatorii de locuință – inutile

Enel

Revista Presei 27 Iunie – Rezultate BAC 2022; Progrnoza meteo pentru această săptămână; are Metrorex bani să plătească mentenanța? Asigurările obligatorii de locuință – inutile?

LIBERTATEA: Ministrul Educației: 73,3%, rata de promovare la Bacalaureat. Cele mai slabe rezultate – în Ilfov, cele mai bune – în Cluj / Rata de promovare din acest an înainte de contestații este cea mai mare din ultimii 10 ani, a anunțat azi, ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință de presă. Au fost 162 de note de zece, dintre care 30 în București, a mai precizat acesta.

B365: Vremea în București pentru azi și săptămâna care începe acum. Urmează zile caniculare, spun meteorologii / Vremea în București va fi caldă, azi, iar disconfortul termic va fi în creștere. Temperatura maximă din România va ajunge la 34 de grade Celsius. Meteorologii anunță caniculă săptămâna aceasta.

DIGI24: Metrorex spune că nu va rămâne fără mentenanță. Alstom a avertizat că nu-și va mai oferi serviciile dacă nu-i sunt plătite datoriile / Metrorex infirmă informațiile potrivit cărora metroul bucureștean ar fi în pericol să nu mai funcționeze din cauza restanțelor pentru serviciile de mentenanță. Compania a anunțat că a început deja să plătească sumele aferente acestui an și va continua să facă acest lucru. Răspunsul vine după ce preşedintele Alstom pentru Europa a avertizat că există riscul să nu mai putem circula cu metroul, fiindcă Metrorex are datorii de peste 33 de milioane euro.

AGERPRES: De azi se eliberează ”numere verzi” de înmatriculare pentru mașinile cu zero emisii / Serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor vor elibera, de luni, “numere verzi”, pentru autovehiculele cu zero emisii de CO2. “În acest sens, cele aproximativ 17.000 de vehicule electrice, înmatriculate în România, conform datelor deţinute de DRPCIV, pot beneficia de numere de culoare verde, conform noilor reglementări legale”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis, luni

ADEVĂRUL: Rezultate Bacalaureat 2022. Notele şi mediile elevilor au fost postate pe site-ul evaluare.edu.ro / Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2022 au fost publicate, în format anonimizat, pe site-ul evaluare.edu.ro. Astfel, pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bacalaureat 2022 apar coduri în dreptul cărora vor fi afişate notele şi mediile. Fiecare candidat la examen a primit anterior afişării rezultatelor codul specific.

ECONOMICA: Românii sunt expuși total în caz de cutremur și inundație. Cât de inutilă este legea care ne obligă, formal, să ne asigurăm casele / Sub 19% din locuințele din România erau asigurate la finalul anului 2021, în ciuda faptului că, încă din 2009, avem o lege care obligă populația să se asigure pentru dezastre naturale și o instituție(PAID) care se ocupă cu emiterea acestor asigurări. Inutilitatea legii iese în evidență mai ales dacă ne referim strict la cei care și-au făcut doar asigurarea obligatorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =