Revista Presei 5 martie – cele mai importante subiecte

Revista Presei

Revista Presei 5 martie – cele mai importante subiecte

B365: Trei sectoare din Bucuresti, inclusiv Sectorul 4, sunt in scenariul roșu!

“Potrivit datelor transmise pe portalul Guvernului, trei Sectoare din Bucuresti sunt colorate in rosu, dupa ce pragul de trei infectari la mia de locuitori a fost depasit.

Sectorul 1 are cea mai mare rata de incidenta COVID-19 din Bucuresti, de 4,32 la mie in ultimele 14 zile. Pe locul urmator se claseaza Sectorul 4, care inregistreaza o rata de 3,27 si Sectorul 2 raporteaza 3,25.”

CITITI IN CONTINUARE PE B365.RO

Digi24: Calatoriile cu metroul s-ar putea scumpi in acest an!

“Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a declarat, ieri seara, pentru Digi24, ca „este o optiune” scumpirea calatoriilor cu metroul, in conditiile in care pretul cartelelor nu a crescut in ultimii 5 ani, dar inflatia e mai mare. Pe de alta parte, ministrul recunoaste ca o astfel de masura  ar spori mai mult reticenta bucurestenilor fata de transportul in comun, mai ales pe durata pandemiei.”

CITITI IN CONTINUARE PE DIGI24.RO

Adevarul: Tulpina sud-africana de coronavirus a ajuns in Romania

“Medlife a depistat primele doua cazuri din Romania de infectare cu tulpina sud-africana de coronavirus, unul la Bucuresti si celalalt la Pitesti. Prevalenta tulpinii britanice a ajuns la 77% din loturile studiate. Pe langa cazurile de infectie cu tulpina sud-africana, specialistii MedLife au identificat si 72 de noi cazuri cu varianta britanica, din acelasi lot de 93 de probe analizate.”

CITITI IN CONTINUARE PE ADEVARUL.RO

ProTV: In weekend se intorc ninsorile in Bucuresti!

“In Bucuresti astazi avem inca o zi foarte calda, cu temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin si vantul va creste treptat in intensitate. La noapte se innoreaza si spre dimineata asteptam ninsori slabe sau lapovita.

Sambata se raceste transant si o sa avem vreme urata cu innorari si precipitatii slabe, sub forma de lapovita si ninsoare, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla cu 40-50 km/h, iar maxima se opreste pe la 4 grade. In noaptea urmatoare vor fi minus 3 grade.”

CITITI IN CONTINUARE PE STIRILEPROTV.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 11 =