Revista Presei 8 septembrie: Azi se decide daca purtam masca in aer liber; Legea consumatorului vulnerabil, adoptata, continua razboiul politic PNL-USRPLUS; Fitch ne-ar putea reduce ratingul de tara

revista presei

Revista Presei 8 septembrie: Observatorul Antenei 1 ne informeaza ca astazi se decide daca purtam masca in aer liber in apropierea scolilor, B365 scrie ca Legea consumatorului vulnerabil a fost adoptata, iar Libertatea pune punctul pe razboiul dintre USR PLUS si PNL care continua cu sesizari la CCR. Nu in ultimul rand, de la TVR aflam ca agentia Fitch ne-ar putea reduce ratingul de tara din cauza crizei politice, iar DIGI24 ne spune ca Bechet este primul oras din Romania care revine la cele mai stricte restrictii.

ObservatorNews: De miercuri ar putea fi introdusa obligativitatea purtarii mastii de protectie langa scoli. Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta se intruneste in sedinta, conform prefectului Alin Stoica.

B365: Camera Deputatilor a adoptat marti seara proiectul legii consumatorul vulnerabil, si a stabilit data la care aceasta masura va intra in vigoare – 1 noiembrie 2021. Deputatii au votat „pe nerasuflate” – 281 voturi pentru, niciun vot contra si o abtinere. Acum urmeaza ca legea sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Libertatea: Florin Citu a anuntat miercuri ca va ataca la Curtea Constitutionala decizia Parlamentului de a merge mai departe cu motiunea de cenzura, semnata de USR-PLUS si AUR, impotriva guvernului. In plus, premierul a subliniat ca parlamentarii PNL nu se vor prezenta la nicio sedinta a Parlamentului in care este dezbatuta motiunea de cenzura.

masuri de relaxare

Stirile TVR: Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings avertizeaza ca dizolvarea coalitiei guvernamentale din Romania ar putea perturba eforturile de consolidare fiscala, care sunt cruciale pentru schimbarea perspectivei “negative” care in prezent este asociata ratingului “BBB minus” atribuit Romaniei.

Digi24: Bechet este primul oras din Romania in care au fost impuse din nou restrictii. Rata de infectare cu SARS-CoV-2 depaseste 7 cazuri la mia de locuitori. Daca situatia nu se schimba pana pe 13 septembrie, scolile raman inchise, iar elevii vor incepe orele online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =