Revista presei 9 iunie: alerta cu bomba in Bucuresti; DNA se plimba prin spitale; RADET – fara bani

alerta cu bomba

Alerta cu bomba in Capitala

Serviciul Pirotehnic din IGPR a fost sesizat in jurul orei 13,55 in legatura cu “amplasarea unui dispozitiv” intr-o cladire de pe raza sectorului 2, au anuntat oficiali ai Politiei Capitalei, scrie AGERPRES.

Perchezitii DNA in spitale

Procurorii DNA au efectuat, in aceasta dimineata, perchezitii in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dintre care patru reprezinta sediile unor institutii publice. Restul de locatii vizate sunt domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale, anunta Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat citat de catre HOTNEWS.

RADET a taiat apa in Bucuresti, din lipsa banilor

RADET anunta ca apa calda in Colentina si Pantelimon a fost oprita de miercuri, cauza fiind lipsa banilor necesari pentru efectuarea reparatiilor si reviziilor la reteaua de transport si distributie. ELCEN anunta insa ca revizia la CET Sud era programata din luna ianuarie si ca programul a fost stabilit astfel incat cetatenii sa nu fie afectati, potrivit GANDUL.

Ridicari de masini, o noua propunere legislativa

Soferii care parcheaza neregulamentar ar putea ramane din nou fara masini. Un proiect de lege prevede ca Politia Rutiera poate ridica masinile oprite neregulamentar, dar numai pe cele care blocheaza circulatia, anunta ADEVARUL.

1 Comment

  1. calin

    iunie 9, 2016 at 3:30 pm

    Este o adevarata nebunie sa traiesti in Bucuresti…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight + 15 =