REVISTA PRESEI 9 OCTOMBRIE: Nicușor Dan confirmă că va candida din nou; câți români au fost repatriați până acum din Istrael; Protest la Poșta Română; Cât de bine va funcționa sistemul de termoficare la iarna

revista presei

REVISTA PRESEI 9 OCTOMBRIE: Nicușor Dan confirmă că va candida din nou; câți români au fost repatriați până acum din Istrael; Protest la Poșta Română; Cât de bine va funcționa sistemul de termoficare la iarna

AGERPRES: Nicuşor Dan: Iarna asta va fi mai bine pe parte de termie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a asigurat, duminică, pe bucureşteni că iarna aceasta va fi mai bine decât în anii precedenţi în ceea ce priveşte asigurarea agentului termic pentru că vor fi finalizaţi 50 de km de conductă din reţeaua de termoficare, iar centrala Titan va echilibra sistemul în zona de nord-est a oraşului.

ECONOMICA: Unde sunt cele mai ieftine apartamente cu trei camere în București

Prețurile cerute de proprietarii de apartamente cu trei camere din București au scăzut în medie cu 3% în septembrie 2023 față de aceeași lună a anului trecut, potrivit datelor portalului Anunțul.ro. Pentru unele cartiere, prețurile medii cerute au scăzut sub pragul de 90.000 de euro.

ȘTIRILE TVR: Peste 800 de cetățeni români au fost repatriați din Israel

O nouă centralizare a solicitărilor de repatriere urmează să fie făcută în cursul zilei de astăzi de către reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe (MAE), iar cifra va fi ulterior comunicată public, a transmis Diana Dumitrașcu, pentru TVR Info. Peste 800 de cetățeni români au fost repatriați din Israel cu avioane TAROM sau cu curse private, lor li se adaugă cei care s-au întors acasă pe cont propriu.

DIGI 24: Nicuşor Dan a confirmat că va candida din nou pentru Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a confirmat duminică faptul că va candida din nou, ca independent, la alegerile viitoare pentru Bucureşti, cu susţinerea partidelor care îşi doresc acest lucru.

KANAL D: Angajații de la Poșta Română ies la protest

Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) organizează un protest astăzi la sediul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, între orele 10:00 și 12:00. Sindicaliștii au anunțat că acesta nu va fi singurul protest, ci vor mai urma și altele în perioada 9-13 octombrie 2023, în fiecare zi, în același interval menționat anterior: 10:00-12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 4 =