Revista presei: Baluta l-a facut praf pe Piedone, 25 minute la semaforul de la Piata Sudului, crima pasionala in centrul Capitalei

Daniel Baluta

DCnews.ro: Daniel Baluta l-a facut praf pe Piedone.

“De când am auzit că pentru Cristian Popescu Piedone contează doar puterea, banii și manevrele, am crezut că mai jos de atât nu se poate în politica din România. Din păcate, m-am înșelat. Personajul cu pricina a sărit la gâtul partidului de sprijinul căruia a beneficiat ani la rând, supărat din cauza unei decizii politice luate de PSD democratic, prin vot. Cel care este contestat astăzi de mulți cetățeni onești, cel care a demonstrat bucureștenilor că nimic nu este mai important decât puterea la modul absolut. Cel care nu a știut să facă un pas în spate, cel care nu a așteptat să-și rezolve problemele în justiție. Acest individ dă astăzi lecții, numai că nu sunt de moralitate, ci de cum să cobori pe cea mai joasă treaptă, cu un limbaj de cea mai joasă speță.

Dar când nu ești în stare să-ți obții un simplu carnet de conducere, ce pretenții să mai ai de moralitate, de corectitudine. Când nu-ți crapă obrazul de rușine atunci când un prefect te somează să predai actul obţinut fraudulos și mergi mai departe, nu rușinat, ci cu capul sus, demonstrează că valorile au fost răsturnate, că la putere este nesimțirea, ilegalitatea, incorectitudinea, tupeul nemăsurat.

Așa a procedat și cu primăria, și cu politica, sau cu afacerile. Nu prin muncă, ci prin înșelăciune. Ce exemplu le dăm tinerilor, ce explicații le dăm celor care sunt în suferință. Ce să le spunem?
Că cei care folosesc limbaj subteran, cei care sunt grotești, șmecherii, tupiștii reușesc? Dacă facem acest lucru, copiii noștri nu mai au nicio șansă.” a declarat Daniel Baluta, primarul interimar al Sectorului 4.

stiri.tvr.ro: 25 de minute dureaza traversarea intersectiei de la Piata Sudului, la ora 10,30.

“Acesta a fost rezultatul experimentului nostru. La 10:30 dimineața, ne-a luat 25 de minute ca să traversăm intersecția de la Piața Sudului. Semaforul funcționează. Cândva, era și legat la Centrul de Control al Traficului, însă cablul a fost tăiat, probabil de cei care făceau lucrări în zonă, spun autoritățile. De-a lungul timpului, au mai fost asemenea incidente.”

romanialibera.ro: O vanzatoare a fost ucisa astazi intr-un magazin de lux din centrul Capitalei.

“Se pare că ar fi vorba despre o crimă pasională. Principalul suspect ar fi fostul soț al femeii. Vânzătoarea făcuse o plângere împotriva acestuia.Joi dimineață el ar fi urmărit-o până la locul de muncă, a intrat după ea in baie și a înjunghiat-o. Apoi a fugit, spun martorii aflați la fața locului.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + 11 =