Revista presei: ce scriu ziarele in ultima zi a anului 2016

scriu ziarele

Suntem in 31 decembrie 2016 si ne-am gandit sa vedem ce scriu ziarele si site-urile de stiri in ultima zi a acestui an.

Mediafax: Meteorologii anunta vreme geroasa pentru seara de Revelion. In Bucuresti, temperaturile vor avea valori cuprinse intre -6 si -4 grade Celsius si nu vor fi precipitatii.

Hotnews: Asistenta medicala, asigurata de 9 spiale in noaptea de revelion. Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala de Anul Nou (31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017).

Pericol de Revelion, titreaza RomaniaTv: zeci de mii de oua cu Salmonela au fost retrase de pe piata ieri si astazi, in mai multe judete ale tarii. Ouale provin din Polonia.

Adevarul: Peste 500 de pompieri si salvatori vor fi la datorie in noaptea de Revelion pentru asigurarea securitaii cetatenilor. Angajatii Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale vor fi gata sa intervina pentru prevenirea si lichidarea consecinlelor situatiilor exceptionale, transmite IPN.

Ziare.com: Sa ne amintim de ei: Romani celebri care ne-au parasit in 2016 – 2016 a fost anul in care numerosi romani celebri ne-au parasit, printre acestia fiind actori, oameni politici sau fosti sportivi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 5 =